Andrew Lincoln Neto vrednost

Koliko je vreden Andrew Lincoln?

Andrew Lincoln Neto vrednost: 16 milijonov dolarjev

Plača Andrewa Lincolna

650 tisoč dolarjev na epizodo

Andrew Lincoln Neto vrednost in plača: Andrew Lincoln je angleški igralec, ki ima neto vrednost 16 milijonov dolarjev. Čeprav je Andrew Lincoln verjetno najbolj znan po svojem delu na AMC-jih The Walking Dead , nastopal je tudi v vrsti drugih televizijskih oddaj in filmov. V svoji karieri je Andrew Lincoln za svoje dosežke v igralskem svetu prejel številne nagrade in priznanja.

Zgodnje življenje: Andrew Lincoln je pravzaprav umetniško ime, resnično ime igralca pa je Andrew James Clutterbuck. Rodil se je 14. septembra 1973 v Londonu v Angliji. Ko je bil še zelo mlad, se je Clutterbuckova družina preselila v Hull in nato v Bath, kjer je kasneje obiskoval srednjo šolo. V času, ko je bil na tej šoli, je sodeloval v številnih gledaliških predstavah šole, kar je spodbudilo njegovo zanimanje za igranje kot dolgoletno kariero. Po srednji šoli se je Clutterbuck preselil na Kraljevsko akademijo dramske umetnosti v Londonu. V času šolanja se je odločil za umetniško ime 'Andrew Lincoln'.

Kariera: Andrew Lincoln je imel prvo glavno vlogo v britanskem komediji Spusti mrtvo opico - vlogo, ki si jo je rezerviral, še preden je končal gledališko šolo. Po diplomi je Lincoln rezerviral vlogo 'Egg' za britansko dramo To življenje leta 1995. Ta ponavljajoča se vloga se je izkazala za velik korak naprej za mladega igralca in je privedla do dodatnih priložnosti na britanski televiziji.

Sledila je vrsta vidnih vlog v večjih serijah, kot je Ženska v belem, Canterburyjske zgodbe , in Viharni vrh . Lincoln si je prislužil široko pohvalo za svojo vlogo v kritiško priznani komediji Učitelji . Čeprav si je Lincoln zaslužil proge v komičnih vlogah, je svojo vsestranskost in razpon pokazal z rezervacijo vlog v dramskih serijah, kot je Posmrtno življenje in Udariti nazaj .

V zgodnjih 2000-ih je Andrew Lincoln začel nastopiti v različnih filmih. Čeprav filmi kot Človeški promet in Heartbreaker pomagal potisniti svojo kariero naprej, z vlogo v filmu je pridobil večjo mednarodno prepoznavnost Ljubezen v bistvu . Morda je prav ta vloga Lincolnu pomagala pri prodoru na hollywoodsko in ameriško televizijo. Naslednjih nekaj let je igral v igrah in opravljal glasovna dela za različne produkcije.

Getty

The Walking Dead: Leto 2010 je bilo za Andrewa Lincolna glavno, saj je rezerviral glavno vlogo v AMC-jih The Walking Dead . Lincolnov lik Rick Grimes je bil glavni junak celotne serije, dokler se Lincoln leta 2018 ni odločil, da bo nehal. Leta 2010 je podpisal 6-letno pogodbo, ki so jo pozneje podaljšali za dve leti. The Walking Dead je postala ena najbolj priljubljenih televizijskih oddaj vseh časov, zaradi česar je Andrew Lincoln postal eden najbolj znanih igralcev moderne dobe. Kljub odhodu iz šova je bilo napovedano, da bo Lincoln igral v trilogiji celovečernih filmov po The Walking Dead serije.

Po njegovem času naprej The Walking Dead , Zasedbi filma se je pridružil Andrew Lincoln Penguin Bloom leta 2019.

Plača: Na vrhuncu pred odhodom iz šova je Andrew zaslužil 650.000 dolarjev na epizodo The Walking Dead .

Andrew Lincoln Neto vrednost

Andrew Lincoln

Neto vrednost: 16 milijonov dolarjev
Plača: 650 tisoč dolarjev na epizodo
Datum rojstva: 14. september 1973 (47 let)
Spol: Moški
Višina: 5 ft 10 in (1,78 m)
Poklic: Igralec
Državljanstvo: Združeno kraljestvo
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključujemo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki jih prejmejo od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija