Neto vrednost Atz Kilcher

Koliko je vreden Atz Kilcher?

Neto vrednost Atz Kilcherja: 5 milijonov dolarjev

Neto vrednost Atza Kilcherja: Atz Kilcher je ameriški glasbenik, umetnik in zvezda resničnostne televizije, katerih neto vrednost je 5 milijonov dolarjev. Atz Kilcher, rojen in odraščal v Homerju na Aljaski, je odraščal v glasbeni družini s sedmimi brati in sestrami, ki so bili dolga leta šolani doma, ker je bil njihov otroški dom tako oddaljen. Zato so bili vsi Kilcherjevi otroci šolani doma. Sčasoma je bila zgrajena cesta dovolj blizu Kilcherjevega doma, da so Atz in njegovi bratje in sestre lahko vsak dan potovali do najbližje javne šole. Starša Yule in Ruth sta se v tridesetih letih prejšnjega stoletja iz Švice odselila na Aljasko in bila med prvimi naseljenci na oddaljenem aljaškem ozemlju. Ruth je bila klasično izurjena pevka, preden se je preselila na Aljasko in je svoje otroke naučila vsega, kar je vedela o glasbi. Da bi premagali dolgčas, se je družina Kilcher pred tabornim ognjem pogosto zabavala s pesmimi, igrami, igrami in različnimi umetniškimi deli. Zahvaljujoč svoji družini je Atz zelo zgodaj razvil strast do glasbe in nastopanja.

(Foto Tom Cooper / Getty Images)

Družina Kilcher je v 50. in 60. letih gostovala na Aljaski in v Evropi, da bi izvajala pesmi in oddaje v živo. Atz je trenutno ena od zvezd oddaje Discovery Channel 'Aljaska: zadnja meja', ki poroča o družini Kilcher in njihovi domačiji na Južni Aljaski. G. Kilcher je zadolžen za zaščito črede svoje družine govedi pred lokalnimi plenilci, kot so kojoti, volkovi in ​​medvedi. Poleti večino časa preživi sam, ko skrbi za živino. Njegova dva sinova živita na bližnjih zemljiščih. Atz je verjetno najbolj znan po tem, da je oče pop glasbene zvezde Jewel Kilcher , ki danes živi v Teksasu. Od prvega albuma 'Pieces of You' iz leta 1995 je Jewel izdala skupno 12 prvencev, od katerih so bili številni platinasti. Od decembra 2013 je Jewel prodal 30 milijonov albumov po vsem svetu.

Neto vrednost Atz Kilcher

Atz Kilcher

Neto vrednost: 5 milijonov dolarjev
Spol: Moški
Poklic: Izvajalec Rodea, voditelj
Državljanstvo: Združene države Amerike
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključimo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki so jih prejeli od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija