Barbra Streisand bo to poletje nastopila v Las Vegasovi areni T-Mobile Arena

Barbra Streisand nastopi na svojem koncertu v Tel Avivu v Izraelu, 20. junija 2013. Pevka bo nastopila 6. avgusta v Areni T-Mobile v Las Vegasu. (Dan Balilty/AP)Barbra Streisand nastopi na svojem koncertu v Tel Avivu v Izraelu, 20. junija 2013. Pevka bo nastopila 6. avgusta v Areni T-Mobile v Las Vegasu. (Dan Balilty/AP)

Barbra Streisand se vrne v Las Vegas na svoj prvi koncert v štirih letih in svoj prvi v areni T-Mobile 6. avgusta.

74-letna legenda šovbiznisa, katere ime je na vrhu seznama želja po prebivališču za promotorje igralnic v Las Vegasu, bo predstavila svoje karierne uspešnice kot tudi tiste z naslednjega albuma Encore: Movie Partners Play Broadway.

Vstopnice se začnejo pri 95 USD, širša javnost pa se začne prodajati 25. maja ob 10. uri preko t-mobilearena.com ali s klicem na 888-929-7849 (Predprodaja za imetnike kartic American Express se začne v sredo ob 10. uri, druga pa za kvalificirani člani kluba igralcev M Life se pričnejo ob 10. uri 23. maja).od česa je umrl bobby hatfield

Novi album je vezan tako na njen album duetov Partners leta 2014 kot na njene dve prejšnji zbirki melodij Broadwaya. Streisand je izdal The Broadway Album leta 1985 in Back to Broadway leta 1993. Novi obljublja duete z nekaterimi največjimi hollywoodskimi zvezdami o klasiki Broadwaya.

Streisand je nazadnje pel na velikem vrtu MGM novembra 2012. Njena omejena zgodovina v Las Vegasu vključuje nekaj prvih igralnic: otvoritev Internationala (zdaj Westgate Las Vegas) leta 1969 in otvoritev velikega vrta MGM na novoletni vikend 1993-94, po 27-letnem premoru od nastopov v živo.

koliko je neto vrednost kevina duranta

Prvič je igrala Riviero kot dodatno atrakcijo Liberacea leta 1963.

Promotorji v Las Vegasu so morali v preteklosti zanikati govorice, da so Streisandu za rezidenco v Las Vegasu ponudili kar 100 milijonov dolarjev, čeprav bi bilo takšno jamstvo lahko finančno smiselno, če bi ga prišteli na dovolj datumov - vedno kamen spotike za zvezdnika, ki je nikoli ni v živo opravljala svoje poklicne prioritete.

Streisand je posnel prizore iz filmske komedije iz leta 2012 The Guilt Trip v palači Caesars, njegovi operaterji na AEG Live pa so ga obiskali po Koloseju v palači Caesars. Te ponudbe ni ugriznila, ampak ta koncert izvaja za tekmeca, ki je bil velikan Live Nation.