Bianca Hernandez iz Scoundrels je verodostojna upornica rock-n-rolla

Bianca Hernandez (vljudnost)Bianca Hernandez (vljudnost) Bianca Hernandez in podli. (Vljudnost)

Edina stvar, ki je bolj vpadljiva od vročih rožnatih las Biance Hernandez, je njen glas.

To je prva stvar, ki pri Scoundrelih izstopa (v soboto na Dillingerjevi peti letni blok zabavi v Boulder Cityju). Njen glas ima sladkobo, zaradi katere se raven glukoze dvigne. Poje tudi z uglajeno pop senzibilnostjo, ki je takoj znana in tako vabi. V ta namen lahko slišite vrsto vplivov v njenem vokalu. Nekateri kamni so bolj izraziti, drugi pa nekoliko subtilnejši.

Kdo je Selena, sem vedel, preden sem vedel, kdo je, pravi Hernandez, ki je odraščal v Kingsvilleu v Teksasu, nedaleč od mesta, ki je ustvarilo superzvezdo Tejano. Sem iz južnega Teksasa, zato sem odraščal ob poslušanju Selene. Ko sem bil majhen, je vsa moja družina ... vsi so Tejanovi. Tako smo odraščali ob poslušanju, glasbe Tejano. Ko sem bil majhen, sem ga sovražil, zdaj pa me kot odrasla oseba spominja na to, da sem doma.To ni edino, kar Hernandeza spominja na dom. Boulder City je v bistvu za Las Vegas tisto, kar je bil njen rodni kraj Corpus Christi, glede na bližino, pravi. Hernandez - čigar oče je bil v vojski, kar je njen čas v Severni Karolini in San Diegu, kjer se je rodila - se je z družino preselil v Boulder City v začetku zadnjega desetletja.

Obožujem življenje v Boulder Cityju, navdušena je. Živim ob jezeru tik ob gori in nekaj jutranj se bom zbudil in šel skuhat kavo, na mojem dvorišču pa visi, na primer, deset ovac. Imeli smo bobate in vse vrste divjih živali. Včasih dobimo kače v hiši in tarantule. Obožujem divje živali tukaj. Verjetno je to moj najljubši del. In je varno.

Čeprav je Hernandez pela večino svojega življenja, se je leta 2007 začela s Scoundrels, ki je bila njena prva skupina. Ko se je obleka z imenom Black 55 ločila od svojega prvotnega pevca, je Hernandez začel predvajati skupino, ki je do takrat začela z njo pisati vse nove pesmi. S to prvo ponovitvijo skupine je bila do leta 2013, ko se je skupina za kratek čas razšla in je na koncu odšla dovolj dolgo, da je posnela album z drugim dejanjem, imenovanim Creep Magnet.

Nekako sva se sprla, ker smo se vsi preveč približali, se spominja. Razšla sva se leto in pol in v tem času, ko sva se razšla, sem zbral nekaj prijateljev in začel s Creep Magnet.

koliko je vreden tori spelling

Konec koncev, ko se ambicije drugih članov te obleke niso ujemale z njenimi, se je ponovno zbrala z nekaj fanti iz Scoundrelov in spet začela. Nihče v skupini se ni hotel res bolj potruditi, zato sem jih morala preveč pritisniti, pravi, ko se spomni svojega časa v Creep Magnet. Zato sem samo rekel: (preveč). Če nimate pogona, potem me ni več. '

Kljub temu, da ta projekt ni uspel, je bil za Hernandeza plodna izkušnja. S to skupino je v studiu pri Palmsu posnela album z naslovom Atlantis Is Real, kar je omogočilo še bolj gladek drugi izlet, ko se je s Scoundrels vrnila v studio. Tam so posneli svoj prihodnji EP s Pat Thrall in Markom Greyjem, ki sta pripravila sestanke za Killers in Imagine Dragons (poslušajte Every Bit of It na thescoundrelsmusic.com/music.html).

Kot je razvidno iz njenega odhoda iz Creep Magnet, je Hernandez zagnan. Vse moje je glasba, izjavlja. To je vse, kar želim početi s svojim življenjem. Tako se zdaj preživljamo. Rad bi se preživljal s svojo glasbo. Čeprav ta posebna želja morda še ni resničnost za Hernandeza in njene soigralce - kitarista Stevea DeZarna, bobnarja Luisa Mendeza in basista Riga Floresa - se sicer kot glasbenik prepira.

Ko ne igra z Scoundrels, ki sestavljajo načrte turnej, Hernandez izpopolnjuje svojo obrt kot del skupine Rock-N-Roll Rebels, skupine, ki pogosto igra v zalivu Mandalay.

V šestih letih, ko je igrala pesmi drugih ljudi, je Hernandez lahko razvil svojo odrsko prisotnost in večkrat na mesec izvedel tri enourne sklope.

Odraščala sem na smešne načine, poroča. Moj obseg je tako narasel. Samo na odru mi je zagotovo veliko pomagalo. Imam srečo, ker lahko izberem svoj seznam. Ni mi treba početi tipičnih stvari, ki jih ljudje običajno slišijo. Ni mi treba igrati ničesar, kar mi ni všeč.

Pravzaprav se je ta filozofija v bistvu prenesla na vsa Hernandezova ustvarjalna prizadevanja. Na svoj način dela stvari pod svojimi pogoji.

Tako kot celota punk rock ali karkoli drugega, tudi punk rock je, če se upiraš in ne počneš tega, kar počnejo vsi drugi, razmišlja. Kaj pa, če je eden od teh trendov nekaj, kar izkopate. (Eksplozivno), kar vsi mislijo. Pojdi narediti tisto, kar ti je všeč. Koga briga, če je priljubljen?

Ne maram živeti po pravilih nikogar drugega, ampak po svojih, zaključuje. In mislim, da drugi ljudje ... Mislim, ali res ni definicija razprodaje: to bi morali biti. OK, to bom jaz.

Če pomislim, je Hernandezov samozavesten odnos njena najbolj izrazita lastnost.