Bon Scott Neto vrednost

Koliko je vreden Bon Scott?

Neto vrednost Bon Scotta: 10 milijonov dolarjev

Bon Scott neto vrednost: Bon Scott je bil škotska in avstralska glasbena zvezda, ki je imela v času smrti leta 1980 (po prilagoditvi inflaciji) neto vrednost 10 milijonov dolarjev. Bil je najbolj znan po tem, da je bil pevec skupine AC / DC.

Rodil se je na Škotskem leta 1946, bil je star šest let, ko se je njegova družina preselila v Avstralijo, kjer je nato postal rock zvezda. Scott je nastopal z več skupinami, preden se je leta 1974 pridružil skupini AC / DC, dokler ni umrl leta 1980. S skupino je izdal peščico albumov, med njimi 'T.N.T', 'High Voltage' in neverjetno uspešen 'Highway To Hell'. Ta album bi sčasoma postal prva skupina, ki se je uvrstila med 100 najboljših v ZDA. Scotta so našli mrtvega v Londonu februarja 1980 po pijani noči. Zdaj ima eno najbolj obiskanih grobišč v Avstraliji. AC / DC so pet mesecev po njegovi smrti izdali skladbo Back in Black kot poklon svojemu nekdanjemu pevcu. Scott je bil leta 2003 sprejet v dvorano slavnih rokenrola in je bil leta 2004 na vrhu seznama '100 največjih frontmanov', ki ga je objavila revija 'Classic Rock'.

Bon Scott Neto vrednost

Bon Scott

Neto vrednost: 10 milijonov dolarjev
Datum rojstva: 9. julij 1946 - 19. februar 1980 (33 let)
Spol: Moški
Višina: 5 ft 8 in (1,73 m)
Poklic: Pevec, glasbenik, tekstopisec, tekstopisec
Državljanstvo: Avstralija
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključimo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki so jih prejeli od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija