Brigitte Nielsen Neto vrednost

Koliko je vredna Brigitte Nielsen?

Brigitte Nielsen Neto vrednost: 600 tisoč dolarjev

Brigitte Nielsen Neto vrednost: Brigitte Nielsen je danska igralka, manekenka in televizijska osebnost, katere neto vrednost je 600 tisoč dolarjev. Verjetno je prav tako znana po zakonu z igralcem Sylvesterjem (Sly) Stallonejem kot po manekenstvu in igralskih igrah.

Zgodnje življenje: Brigitte Nielsen se je rodila Gitte Nielsen 15. julija 1963 v kraju Rødovre v Kopenhagnu na Danskem. Je hči Hanneja, knjižničarja, in Svenda Nielsena, inženirja.

Igralska in manekenska kariera: Nielsen, visoka več kot šest metrov, je svojo manekensko kariero začela delati pri Gregu Gormanu in Helmutu Newtonu v začetku 80-ih. Večkrat je pozirala za Playboy in decembra 1987. celo za naslovnico. V poznih 80. letih se je Marvel Comics obrnil k njej, da bi fotografiral, oblečena kot stripovski lik She-Hulk, svetovni tisk pa ji je dal vzdevek 'Amazon'. do njene visoke postave.

Nekaj ​​let kasneje je leta 1985 debitirala v filmih 'Rdeča Sonja', skupaj z Arnoldom Schwarzeneggerjem in 'Rocky IV'. Kasneje je igrala s takratnim možem Sylvesterjem Stallonejem v filmu 'Cobra' iz leta 1986. Igrala je Karlo Fry v filmu 'Beverly Hills Cop II' (1987), z Eddiejem Murphyjem je igrala glavno vlogo, med letoma 1992-1996 pa je igrala temno čarovnico v italijanski TV seriji 'Jama zlate rože'. Nastopila je v glasbenih videospotih Liberian Girl in avstrijske rock zvezde Falco's Body Next To Body. Leta 1997 je Nielsen gostil pogovorno oddajo za televizijsko mrežo Davis, imenovano 'Gittes venner', v poznih devetdesetih pa je nastopal v drugih danskih TV-oddajah in reklamah. Leta 2003 je bila Nielsen v danskem 'Big Brother' skupaj z nekdanjo taščo Jackie Stallone. Nielsen se je pojavil v prvi sezoni italijanske televizijske oddaje 'The Mole' leta 2004, nastopil pa je tudi v tretji sezoni VH1 'The Surreal Life'. Leta 2006 je Nielsen igral v filmu 'Okus ljubezni'. Leta 2007 je Nielsen igral v britanskem mockumentarcu 'Ubijanje Brigitte Nielsen', ki je bil premierno prikazan v mreži Sky Travel. Leta 2008 je nastopila v resničnostnem šovu 'Celebrity Rehab with Dr. Drew', ki je upodobil njo in več drugih znanih osebnosti, ki so se v rehabilitacijski kliniki v Pasadeni ukvarjale z okrevanjem po odvisnosti od mamil in alkohola.

Maja 2008 je Nielsen na nemški televiziji razkrila, da bo imela šest plastičnih operacij, da bi 'obnovila' svoje telo in da bi to skupaj stalo 66.000 EUR (več kot 77.000 USD). Med operacijami jo je posnela nemška TV-mreža RTL in imela svojo oddajo z naslovom 'Aus alt mach neu - Brigitte Nielsen in der Promi-Beauty-Klinik.' Oddaja je bila predvajana tudi v Italiji pod imenom 'Celebrity Makeover: Brigitte Nielsen' na Sky Italia. Leta 2010 se je Nielsen pojavil kot zvezdnik v dveh francoskih resničnostnih šovih.

Leta 2011 je Nielsen opravil glas za dansko animirano komedijo 'Ronal the Barbarian'. Naslednje leto se je pojavila v grozljivki 'Eldorado' in bila slavna tekmovalka in zmagovalka nemške različice filma 'Jaz sem slaven ... Spravi me od tod!'. Leta 2013 je nastopila v kratkem filmu 'Ključ'. Leta 2014 je Nielsen igral v znanstvenofantastičnem filmu 'Exodus', televizijski seriji 'Raising Hope' in akcijskem filmu 'Mercenaries'. Leta 2015 je Nielsen začela voditi lastno pogovorno oddajo 'Gitte Talks' na danskem televizijskem kanalu Kana 4. Od avgusta 2016 je voditeljica nemške oddaje za zmenke 'Wirt Sucht Liebe'. Leta 2017 se je pridružila zasedbi televizijske serije 'Bogovi in ​​skrivnosti'. Leta 2018 je Brigitte ponovila vlogo Ludmille Drago v filmu 'Creed II' v filmu 'Rocky IV'.

Glasbena kariera: Nielsen je glasbeno kariero začela leta 1987, ko je izdala svoj prvenec 'Vsako telo pripoveduje zgodbo' in istega leta posnela duet z avstrijsko pop zvezdo 'Falco', ki je šla na 22. mesto v Nemčiji in na 6. mesto v Avstriji. Njen nadaljnji album 'I'm the One ... Nobody Else' je izšel leta 1991. Nekaj ​​pesmi je izdala pod psevdonimom 'Gitta', ker so producenti želeli preveriti, ali lahko kot pevka najde uspeh brez svojega pravega, slavnega imena na naslovnici. Prva pesem, ki jo je izdala pod Gitto, je bila 'No More Turning Back' in dosegla je 54. mesto na britanski lestvici singlov.

Osebno življenje: Brigitte tekoče govori danski, angleški, nemški in italijanski jezik, z nekaj razumevanja francoščine.

Prvi mož Nielsen je bil Kasper Winding. Poročena sta bila med leti 1983-1984 in imata enega sina Juliana Windinga, s katerim Nielsen ni imel nobenega stika.

Morda je bila njena najbolj oglaševana zveza poroka s Sylvesterjem Stallonejem decembra 1985. Zaročena sta bila med snemanjem filma 'Rocky IV' iz leta 1985. Njuna zakonska zveza se je končala z prav tako močno oglaševano ločitvijo julija 1987. Otrokov nista imela. Njen prvi otrok Killian Marcus Gastineau se je rodil leta 1989, rodil pa ga je njen bivši zaročenec Mark Gastineau. Nielsen je bila med letoma 1990 in 1992 poročena z režiserjem in fotografom Sebastianom Copelandom. Nielsen je imela sina s četrtim možem Raoulom Meyerjem. Leta 2005 je imela močno oglaševano zvezo z reperjem Flavorjem Flavom.

Nielsen se je z Mattio Dessi poročila julija 2006. Junija 2018 je Nielsen v starosti 54 let rodila svojega petega otroka.

Nielsen se je julija 2007 prijavila v rehabilitacijski center v severnem Hollywoodu in hitro so se pojavila poročila, da je prišlo do družinske intervencije. Njen menedžer Steven Tempone je javno potrdil, da se je prijavila. Teden in pol kasneje je bila zunaj, da bi se udeležila pečenke 'Flavor Flav' na Comedy Central. Poleg tega, da se je TV Guide pojavila na oddelku za rehabilitacijo zvezdnikov zaradi alkoholizma, je svojo zgodbo o uspehu predvajala trezno in leta 2010 je bilo potrjeno, da je bila trezna in je nehala kaditi.

Brigitte Nielsen Neto vrednost

Brigitte Nielsen

Neto vrednost: 600 tisoč dolarjev
Datum rojstva: 15. julij 1963 (57 let)
Spol: Ženska
Višina: 6 ft (1,85 m)
Poklic: Igralec, pevec, model, voditelj, glasbenik
Državljanstvo: Danska
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključimo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki so jih prejeli od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija