Cirque napoveduje datume ponovnega zagona za 'Mystere' in 'O'

Prizor iz predstave Cirque du SoleilPrizor iz predstave Cirque du Soleil 'Mystere' na otoku Treasure Island. (Cirque du Soleil) Plesalci s Cirque du Soleil in baletnim gledališčem Nevada izvajajo rutino, medtem ko vadijo za 'A Choreographer's Showcase' med vadbo v gledališču Mystere na Treasure Islandu v Las Vegasu v četrtek, 3. oktobra 2019. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal @EliPagePhoto) Mystere avtorja Cirque du Soleil. (Cirque du Soleil)

Mystere je, kot je običajno, korak pred terenom. Cirquejeva prva predstava, ki je kdaj nastopila v rezidenci na Stripu, se je prva vrnila po zaustavitvi pandemije, je družba uradno objavila v sredo zjutraj.

Produkcija Mystère na otoku zakladov se bo vrnila 28. junija, nato pa bo 1. julija ponovno zagnala O v Bellagiu. Vstopnice za obe predstavi so v prodaji v sredo opoldne. In Blue Man Group, nakupna oddaja Cirque, bo v Luxorju 24. junija, vstopnice bodo v prodaji 29. aprila.

Mystere so odprli na Treasure Islandu decembra 1993. O je odprl z Bellagiom oktobra 1998.To je trenutek, ki smo ga vsi čakali, predsednik Cirque in izvršni direktor Daniel Lamarre je zapisano v izjavi. Skoraj 400 dni je minilo, odkar smo morali začasno prekiniti, in smo nestrpno čakali na vrnitev na oder.

cirque soleil michael jackson las vegas

Tako sem ponosen na odpornost naših umetnikov in zaposlenih, ki so vztrajali v najtežjih časih s temnimi odri po vsem svetu tako dolgo. Komaj čakam, da se prižgejo luči.

joseline love in hip hop neto vrednost

Cirque je od marca 2020 temen, saj je zaprl vseh 44 mednarodnih produkcij in 3.500 umetnikov, scenskih delavcev in osebja odložil brez dela. Približno 1370 je bilo zaposlenih v Las Vegasu. Družba se je zavezala, da bo vrnila The Beatles Love v Mirage, Michael Jackson One v zalivu Mandalay in Ka v MGM Grand. Zumanity v New Yorku in New Yorku se je novembra trajno zaprl.

Cirque je prav tako napovedal, da se bo Luzia od 12. januarja vrnila v London Albert Hall v Londonu, Kooza pa se bo 25. novembra predstavila pod velikim vrhom v Punta Cani v Dominikanski republiki.