Debbie Reynolds, Carrie Fisher sta bili 'Bright Lights' Todda Fisherja

Na tej fotografiji, 25. januarja 2015, Carrie Fisher, na desni, podeljuje svoji materi Debbie Reynolds nagrado Ceha filmskih igralcev za življenjske dosežke na 21. letni podelitvi nagrad Ceha filmskih igralcev na ...Na tej fotografiji, 25. januarja 2015, Carrie Fisher na desni podeljuje svoji materi Debbie Reynolds nagrado Ceha filmskih igralcev za življenjske dosežke na 21. letni podelitvi nagrad Ceha filmskih igralcev v avditoriju Shrine v Los Angelesu. Fotografija Vince Bucci/Invision/AP, datoteka) Brat Carrie Fisher, Todd Fisher, v živo prenaša parado CarStars na Fremont Street Experience, petek, 19. maj 2017. Gabriella Benavidez Las VegasJournal @latina_ish

Zapuščina Debbie Reynolds in Carrie Fisher je učinkovito zajeta v dokumentarnem filmu HBO Bright Lights. Film se predvaja ob 14. uri. Nedelja v gledališčih Brenden na Palmsu med filmskim festivalom v Las Vegasu.

Naslednje delo ljubezni do družine je odlaganje posesti, ki sta jo pustili legendarni mati in hči, ki sta decembra umrli le v enem dnevu (Fisher 27. decembra, Reynolds 28. decembra) To je naloga za večnost.

Moja družina je tisto, čemur bi rekli 'vrhunski kopičarji', pravi Todd Fisher , Reynoldsov sin in Fisherjev brat. Odložili so stvari, ki so že desetletja v skladiščih, od Las Vegasa do LA -ja.Eno od teh področij je bilo tisto, kar je družina poimenovala Vegas soba plesnega studia Debbie Reynolds v Severnem Hollywoodu. Prostor je bil prvotno uporabljen za shranjevanje Reynoldsovih filmskih in scenskih kostumov ter številnih filmskih artefaktov iz njenih dni, ko je bila lastnica in upravljalka hotela Debbie Reynolds Hollywood na Kongresnem centru Drive. Postal je tudi vsestransko mesto za predmete, vključno z nizom izvirnih scenarijev Vojne zvezd Carrie Fisher-polnih njenih ročno napisanih zapiskov-skupaj s filmskimi rekviziti (kot so lahke sablje in pištole Stormtrooper), kostumi in darila oboževalcev.

kot je razvidno iz pustolovščin duhov, se hotel bullock nahaja v tej državi

V enem od teh zabojnikov, velikosti škatle za cigare, so bili zbrani spomini, ko je Reynolds med vojno v Koreji zabaval čete na turneji USO.

V tej neoznačeni škatli je bila pin Rdečega križa, osebna izkaznica, razvedrilna medalja, denar, fotografije, pravi Fisher, ki je skrbnik posesti svoje matere in sestre. Ko sem to videl, so zavore zaškripale, ker bi jih zlahka kar zavrgel. Namesto tega smo morali odpreti vsako polje, ne glede na to, ali je bilo označeno ali ne.

Kar družina ne zadrži, bo septembra prodano na dražbi. Toda Fisher si vzame odmor, da bi se udeležil nedeljske projekcije Bright Lights in prispeval precejšen zaklad svoje družine k rastočemu filmskemu festivalu.

Po nedeljski projekciji bo vodil tudi vprašanja in vprašanja: Mislim, da je zame, za mojo družino pomembno, da pomagam pri podpori umetnosti v tem mestu. Moja mati in sestra bi si tega želeli.

To je bila res Carrieina zamisel (dokumentarec), ker se moja mama ni počutila tako vroče, pravi Fisher. Moja sestra je želela narediti zapuščino, jaz pa sem rekel: 'Mama bo to sovražila', ker si res nikoli ni želela zvoniti na svoj rog.

Reynolds je na vidnem mestu v filmu, ki je bil premierno prikazan na filmskem festivalu v Cannesu leta 2016, jeseni pa na newyorškem filmskem festivalu.

koncerti v las vegasu november 2016

Če vprašate moj najljubši del, je Carrie Carrie in gleda mojo mamo, kako se ji odziva, pravi Fisher. Carrie je bila stroj za narekovanje, kot sta Thomas Jefferson ali Mark Twain. Nekoč mi je povedala zgodbo o kosilu z Jonijem Mitchellom in Joni Mitchell je začela zapisovati vse, kar je govorila moja sestra. 'Tega ne želim zamuditi.'

Fisher pravi, da je močan prikaz bitke njegove sestre z odvisnostjo od drog in bipolarno motnjo - posnetki, za katere so njeni odvetniki trdili, da bi jih morali zmanjšati - izjemno pomembni.

Posnel sem ta posnetek in prvič ste jo zares videli z maničnim napadom, bipolarnim. Carrie je menila, da moramo te trenutke pokazati svetu, absolutno, pravi Fisher. 'Tako pomagamo ljudem,' je takrat povedala, ne pa o tem, da bodo vsi ves čas videti popolni in lepi.

Fisher pravi, da je v načrtu nadaljnji film. Ko so umrli, je iztiril vse v našem življenju, vključno s tem projektom, pravi Fisher. Ko pa smo videli, da so 'Bright Lights' tako dobro sprejeti, smo se odločili, da to želimo narediti. Zagotovo ni pomanjkanja materiala ali spominov.