EDC je bil ponovno prestavljen

Udeleženci plešejo, ko Dateless nastopi na odru Stereobloom tretji dan ...Udeleženci plešejo, ko Dateless nastopi na odru Stereobloom v tretjem dnevu karnevala Electric Daisy na avtocesti Las Vegas v Las Vegasu 20. maja 2018. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Ognjemet se bo v nedeljo, 20. maja 2018, sprožil drugi dan karnevala električnih marjetic na avtocesti v Las Vegasu. (Las VegasJournal) Udeleženci pojejo, medtem ko Post Malone nastopa na odru Cosmic Meaddow v tretjem dnevu karnevala Electric Daisy na Las Vegas Motor Speedway v Las Vegasu v nedeljo, 20. maja 2018. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto

Tretjič ni bil čar: električni karneval marjetice je bil znova prestavljen.

koliko zasluži tyler henry

Čeprav so organizatorji festivala že pred dvema tednoma napovedali, da bo tridnevni maraton plesne glasbe potekal po načrtih od 21. do 23. maja na Las Vegas Motor Speedway, potem ko je bil zaradi skrbi zaradi koronavirusa že dvakrat prestavljen, je EDC zdaj prestavljen na 22. oktober -24.

Kot smo pričakovali in bili zagotovljeni pred razglasitvijo festivala za maj, so državni uradniki v Nevadi napovedali, da bodo s 1. majem odpravili zahteve glede socialne distanciranja, kar bo omogočilo, da bo EDC dosegel stroge varnostne smernice, je zapisal ustanovitelj EDC Pasquale Rotella. Objava na Instagramu je novica. Prejšnji petek smo se ravno sestali v Las Vegasu s policijo, gasilskimi, zdravstvenimi in drugimi agencijami, vključenimi v EDC, da bi načrtovali podrobnosti o dogodku.Toda danes so uradniki okrožja Clark odobrili predlog, ki bi omogočil ponovno odprtje obsežnih shodov, kot je EDC, šele ko je bilo cepljenih 60 odstotkov prebivalcev okrožja.

Trenutno je bilo cepljenih 44 odstotkov upravičenega prebivalstva okrožja Clark.

Na žalost je stopnja, po kateri se ljudje cepijo pred EDC, izven našega nadzora, je zapisala Rotella. Lahko se zgodi pravočasno, morda pa tudi ne. Kakorkoli, ne moremo tvegati.

koliko denarja je zaslužila selena quintanilla

Sodeč po njegovem delovnem mestu je bil Rotella odločen, da bo EDC priredil maja.

Naša ekipa je ves čas delala na organizaciji tega dogodka, je zapisal. Trenutno imamo na poti do Las Vegas Motor Speedway več kot 40 tovornjakov iz vse države ... Ekipa in jaz smo stisnjeni, saj vem, da ste tudi mnogi od vas. Zahvaljujem se tistim, ki ste na tej poti ostali z nami. Vaše zaupanje in zvestoba nam daje moč, da gremo naprej.

Vstopnice bodo samodejno prenesene na nov datum, vračila pa bodo na voljo tudi tistim, ki se oktobra ne morejo ali odločijo, da se ne bodo udeležili.

kje zdaj živi tommy shaw

Še vedno verjamem, da je pomembno, da se čim prej vrnemo na plesišče, je zapisala Rotella, in ne bom obupala, da bi to poskušala uresničiti.