Eric Stonestreet Neto vrednost

Koliko je vreden Eric Stonestreet?

Eric Stonestreet Neto vrednost: 23 milijonov dolarjev

Plača Erica Stonestreeta

500 tisoč dolarjev na epizodo

Eric Stonestreet Neto vrednost in plača: Eric Stonestreet je ameriški igralec, katerega neto vrednost je 23 milijonov dolarjev. Stonestreet je najbolj znan po vlogi Camerona Tuckerja v priljubljeni komediji ABC 'Sodobna družina' (2009–2020), ki mu je prinesla dva emmyja. Od leta 2014 do leta 2018 je njegova plača na epizodo 'Moderne družine' znašala 190.000 ameriških dolarjev, leta 2019 pa je plača narasla na 500.000 ameriških dolarjev. Eric ima za svoje ime več kot 40 igralskih posnetkov, med drugim tudi filma 'Bad Teacher' (2011) in 'Thief Identity' (2013) ter televizijsko serijo 'CSI: Preiskava kraja zločina' (2001–2005), 'Monk' ( 2009) in 'Ameriška grozljivka: Hiša umorov' (2011). Stonestreet je Dukea izrazil tudi v računalniško animiranem filmu 'Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov' (2016) in njegovem nadaljevanju leta 2019, leta 2017 pa je vodil resničnostno serijo ABC 'Škatla igrač'.

Zgodnje življenje: Eric Stonestreet se je rodil Eric Allen Stonestreet 9. septembra 1971 v Kansas Cityju v državi Kansas. Njegova mati Jamey je delala kot učiteljeva pomočnica, oče Anthony pa je imel maloprodajno podjetje v Leavenworthu. Eric je bil v mladosti zainteresiran, da bi bil klovn, zato si je omislil klovna, imenovanega Fizbo, in začel nastopati na rojstnodnevnih zabavah za otroke do 11. leta. 'Sodobna družina.' Stonestreet je obiskoval srednjo šolo Piper in državno univerzo v Kansasu, pridružil se je bratstvu Pi Kappa Alpha in leta 1996 diplomiral iz sociologije. Kot študent je nastopal v šolskih predstavah, kot so 'Prelude to a Kiss', 'All My Sons,' in Twelfth Night, 'in po diplomi je tečaj improvizacije opravljal v čikaškem ImprovOlympic in Second City Training Center, kjer se je učil od bodoče superzvezdnice komedije Tine Fey.

Kariera: Eric se je preselil v Los Angeles, da bi nadaljeval igralsko kariero, in leta 1999 je dobil gostujočo vlogo v ABC-jevem filmu 'Dharma & Greg'. Naslednje leto je na velikem platnu debitiral kot uslužbenec v kritičnem filmu. 'Skoraj znan' se je pojavil v igrani oddaji 'Imam skrivnost' in igral v 'Malcolmu na sredini', 'Party of Five', 'ER' in 'Spin City'. Nato je Stonestreet nastopil v filmih 'The West Wing' (2001), 'Greg the Bunny' (2002) in 'Providence' (2002) ter začel z 12 epizodami v 'CSI: Preiskava kraja zločina' kot Q.D. tehnik Ronnie Litre. Leta 2003 je nastopil v celovečercu 'F.A.T.' in 'Girls Will Be Girls' ter kratki film 'Street of Pain' in jim leta 2004 sledil z 'Straight-Jacket' in 'Knuckle Sandwich'. Leta 2005 je Eric sodeloval z Ewanom McGregorjem in Scarlett Johansson v Michael Bayu film 'Otok', ki je na blagajni zaslužil 162,9 milijona dolarjev.

Nato je Stonestreet leta 2006 igral v televizijskem filmu '13 Graves ', leta 2007 pa je nastopil v filmu' Stories USA 'in v televizijskih nadaljevankah' Crossing Jordan ',' Bones ',' American Dad! 'In' On the Lot . ' Gostoval je tudi v epizodah 'Mentalist', 'Potiskanje marjetic' in 'NCIS' iz leta 2008. Eric je imel v letu 2009 zelo dobro leto, nastopil je pri filmih 'Monk', 'Scare Tactics' in 'Nip / Tuck' ter pristal v življenju: odkrito gej, ki ostane doma (pozneje učitelj glasbe in nogometni trener ) Cameron 'Cam' Tucker o 'Modern Family.' Serija je v 11 sezonah predvajala 250 epizod in osvojila več kot 100 nagrad. Medtem ko je Stonestreet igral v 'Moderni družini', je skupaj s Cameron Diaz igral v 'Bad Teacher' ter Jasonom Batemanom in Melisso McCarthy v filmu 'Identity Thief'. ), se je pojavil na 'Sezamovi ulici' (2014), igral v videu 'Čuden Al' Yankovićev 'Tacky' in tekmoval v 'Jeopardy!' (2015). Glas je posodil tudi skladbama 'The Secret Life of Pets' in 'The Secret Life of Pets 2', ki sta na blagajni zaslužila 875,5 milijona dolarjev oziroma 430 milijonov dolarjev. Leta 2020 je Eric služil kot gostujoči sodnik med avdicijami 'America's Got Talent', kjer je Heidi Klum zamenjala, ko je bila bolna.

Osebno življenje: Eric je v zvezi s pediatrično medicinsko sestro Lindsay Schweitzer od leta 2016, ko sta se par spoznala v Kansas Cityju na dobrodelni prireditvi Big Slick. Stonestreet podpira skupnost LGBTQ in ko je Rick Santorum, nasprotnik gejevskih pravic, prosil Erica, naj mu posname sliko, je zavrnil. Stonestreet je ljubitelj športa, leta 2019 pa je postal delni lastnik ekipe MLB Kansas City Royals. Udeležuje se tudi nogometnih tekem Kansas State University in je sodeloval na številnih dogodkih NASCAR. Aprila 2020 je Eric tekmoval v oddaji 'Kdo želi biti milijonar' in je za dobrodelno organizacijo Kansas City Building Hope for Autism zaslužil 125.000 USD, njegova sestra Mauria pa je izvršna direktorica organizacije.

Nagrade in nominacije: Stonestreet si je s svojim nastopom v oddaji 'Sodobna družina' prislužil tri nominacije za emmyja in v letih 2010 in 2012. prejel izjemnega stranskega igralca v humoristični seriji. Za oddajo je prejel tudi tri nominacije za zlati globus ter nominacije za televizijske nagrade Critics Choice Television Nagrade Derby (vključno z igralskim igralcem desetletja za komedijo), Združenjem spletnih filmov in televizije, nagradami Ceha filmskih igralcev, nagradami Teen Choice, nagradami združenja televizijskih kritikov in nagradami 'TV Guide'. Igralska zasedba 'Moderna družina' je leta 2010, leta 2012, 2013 in 2014, prejela zlato nagrado derbija za ansambel leta in nagrado Ceha igralcev za izjemno izvedbo ansambla v humoristični seriji.

Nepremičnina: Leta 2002 je Eric za dom v Valley Villageu v Kaliforniji plačal 540.000 dolarjev, leta 2008 pa je za 735.000 dolarjev kupil 1635 kvadratnih metrov veliko hišo v Studio Cityju. Leta 2016 je dom Studio City dal na trg za 1.099 milijonov dolarjev, nekaj mesecev kasneje pa ga je prodal za 1,1 milijona dolarjev.

Eric Stonestreet Neto vrednost

Eric Stonestreet

Neto vrednost: 23 milijonov dolarjev
Plača: 500 tisoč dolarjev na epizodo
Datum rojstva: 9. september 1971 (49 let)
Spol: Moški
Višina: 6 čevljev (1,85 m)
Poklic: Igralec
Državljanstvo: Združene države Amerike
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključujemo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki jih prejmejo od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija