Fan se je poškodoval po hitrem odru na koncertu Beyonce, Jay-Z

Jay-Z in Beyonce si aprila 2018 v Oaklandu v Kaliforniji ogledata tekmo v končnici lige NBA med Golden State in New Orleans Pelicans. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)Jay-Z in Beyonce si aprila 2018 v Oaklandu v Kaliforniji ogledata tekmo v končnici lige NBA med Golden State in New Orleans Pelicans. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

ATLANTA-Policija pravi, da preganja nove obtožbe proti moškemu, ki je med koncertom Beyonce in Jay-Z v Atlanti odhitel na oder.

koliko je vreden mark consuelos

Policistka iz Atlante Lisa Bender je za Associated Press povedala, da je 26-letni Anthony Charles Thomas Maxwell stekel na oder, se približal Jay-Z-ju in vzpostavil stik z njim, ko se je koncert On On Run II končal v soboto zvečer. Policija pravi, da so varnostnike in rezervne plesalce z raperjem hitro ustavili.

Tiskovna predstavnica Beyonce Yvette Noel-Schure pravi, da sta pevka in Jay-Z v redu.Bender pravi, da so Maxwellu sprva izrekli navedbo zaradi neprimernega vedenja in ga izpustili, vendar je policija dodala še naboj preproste baterije. Zdravil ga je zaradi lažjih poškodb, Bender pa pravi, da drugih poškodb ni bilo.

Ni bilo takoj jasno, ali ima Maxwell odvetnika.