Glazier's Food Marketplace se zapira na jugozahodu Las Vegasa

SteklarSteklarna živilska tržnica v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu. Erik Verduzco / Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Ethan Maness, 11, kupuje z mamo Karino Gonzalez v ponedeljek, 14. novembra 2016, na Glazier Food Marketplace v Las Vegasu. Rachel Aston/Las VegasJournal Follow @rookie__rae William Megill, z leve, Helen Glazier in William Glazier pozirata za fotografijo v ponedeljek, 14. novembra 2016, na Glazier Food Marketplace v Las Vegasu. Rachel Aston/Las VegasJournal Follow @rookie__rae David Singkum z ženo Jeriko v ponedeljek, 14. novembra 2016, v trgovini Glazier Food Marketplace v Las Vegasu kupuje živila. Rachel Aston/Las VegasJournal Follow @rookie__rae Kupci kupujejo živila v ponedeljek, 14. novembra 2016, na Glazier Food Marketplace v Las Vegasu. Rachel Aston/Las VegasJournal Follow @rookie__rae Evan Maness, 7, njegova mama Karina Gonzalez in njegov brat Ethan Maness, 11, v ponedeljek, 14. novembra 2016, kupujejo meso za kosilo na Glazier Food Marketplace v Las Vegasu. Rachel Aston/Las VegasJournal Follow @rookie__rae Chris Vindell v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu za stranko pripravi sendvič s pastrami. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Chris Vindell v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu za stranko pripravi sendvič s pastrami. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Meso čaka na pakiranje na steklarski živilski tržnici v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Stephen Feldmann v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu nareže meso na steklarski živilski tržnici. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Izbor mesa na steklarski živilski tržnici v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Elektronski avtomat za klavir predvaja glasbo za stranke na steklarski živilski tržnici v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Allisa Daniels v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu pakira makarone in sir za oddelek za kuhinjo gospe G na steklarni. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Sandra Radosavkic označi posodo za testenine na stekleni tržnici s hrano v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Hrana, ki vključuje špagete, je na voljo v oddelku za kuhinjo gospe G na stekleni tržnici s hrano v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco Chris Vindell v četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu pripravlja pico na steklarski živilski tržnici. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco V četrtek, 10. novembra 2016, v Las Vegasu na steklarski živilski tržnici okrasijo torto. Erik Verduzco/Las VegasJournal Follow @Erik_Verduzco

Glazier's Food Marketplace - edini samostojni supermarket v dolini Las Vegas - zapira svoja vrata.

koliko zasluži dwyane wade

Lastnik William Glazier je novico objavil v sredo. Podjetje je prodal Smithu za nerazkrite vsote; datum prehoda je predviden v nekaj tednih, potem ko bo trgovina razprodala svoje zaloge.

Glazier je dejal, da je do prodaje prišlo zaradi družinskih zdravstvenih razlogov.Igraš s kartami, ki so razdeljene, je rekel.

V osmih letih poslovanja na Warm Springs Roadu in Durango Drive se je podjetje Glazier’s ločilo od legije korporativnih supermarketov, ki se razprostirajo po dolini. Edinstveno se je odzival na povpraševanje kupcev po izdelkih, od katerih jih je veliko z vzhodne obale in srednjega zahoda, znan pa je bil po številnih domiselnih dotikih, na primer klavirju z elektronskimi predvajalniki na področju hrane.


Kliknite za večjo sliko

Prinašal je obsežen izbor izdelkov za vzemi in pojdi-mnogi od njih so nastali po receptih Glazierjeve žene Helen-eksotičnih pridelkov, ki so na splošno na voljo le na etničnih trgih, specialiteti morskih sadežev, oddelku za razgibano vino in številnih nišnih izdelkih.

Odzivi kupcev so bili hitri, večina pozitivna in na trenutke čustvena. Bill Megill, podpredsednik trgovine in Glazierjev zet, je povedal, da je v prvih 90 minutah po objavi na Facebook strani trgovine ostalo 550 komentarjev, stran pa si je ogledalo 25.000 ljudi. Ena ženska, je dejala Megill, je grozila, da se bo priklenila na pizzo.

Kupec Robert Mann je povedal, da je za bližajočo se zaprtje izvedel, ko se je ustavil na dnevni kavi, dva zaposlena pa sta mu povedala.

Imajo kakovostno kavo in zelo prijazne ljudi-veliko bolj prijazne kot Vons čez cesto, je dejal.

Mann je dejal, da še posebej ceni, da je Glazier vsak dan v trgovini, sedel je za mizo blizu jedilnice in se pogovarjal s strankami ter celotno raven storitev za stranke.

Po njegovih besedah ​​je imel kumarice Tonyja Packa iz Toleda. Mesar je bil tam, da bi se pogovarjal s strankami in vam dal vse, kar želite, na primer puranje krila, če bi radi sami pripravili juho za zahvalni dan. Svežega jastoga, kuhanega na pari, ki ga je za vsako počitniško nedeljo prodajal po ceni. Krofi so bili največji, najmanj dragi in najsvežji. Bagete v francoskem slogu, vredne 2,22 dolarja, so bile po njegovih besedah ​​tako kot v Franciji.

In ta posebna hrana ni bila priljubljena le pri izseljencih.

To je žalosten dan za ljudi, ki radi kuhajo in jedo, je dejala stranka Ann Brown. Pred dnevi sem bil tam, da bi kupil telečje krače za osso buco. Jaz sem domači Las Vegan, vendar je bilo le dih svežega zraka v trgovini, kjer bi lahko našli stvari, ki jih v Las Vegasu še niste videli. Samo ribji kovček je bil vreden potovanja.

Megill je dejal, da so številne stranke, ki so komentirale zaprtje, objokovale posebne izdelke, ki jih lokalno ne bodo več mogle dobiti.

Ljudje pravijo, da ne bodo mogli dobiti stvari, za katere sploh nisem vedel, da jih imamo, je rekel.

Mann, prebivalec ranča Rhodes, pa je dejal, da bodo učinki zaprtja še bolj daljnosežni.

Za sosesko je to grozno, je dejal. Vsaka soseska začne izgledati enako. Vsaka soseska ima enake franšize ... To je samo tragedija za našo sosesko.

Smithova tiskovna predstavnica Aubriana Martindale je dejala, da bodo trgovino prenovili in dodali center za gorivo. Na splošno bo, kot je dejala, nova trgovina dokaj tipična za Smitha, s podaljšano izbiro »vzemi-in-pojdi«, ki bo priklicala Glazierjevo. Z Glazierjem sta povedala, da bodo za nove prodajalne upoštevali sedanje zaposlene.

V sredo, ko je William Glazier sedel na svojem običajnem mestu, so se redne stranke oglasile. Ena ženska je rekla, da je jokala zaradi zaključka.

Bila je prijazna gospa, je rekel.

Vsekakor nam je žal, da se bliža konec. Smithu želimo dobro. To je čustven čas za družino Glazier. S težkim srcem se zapremo.

Trgovine z živili so nestanovitne

Obvestilo o zaprtju steklarne ne pomeni nujno, da je bil za trgovino težava posel.

Rob Hatrak, posrednik pri Virtus Commercial, je dejal, da je v nakupovalnem središču, ki ga zastopa čez cesto Warm Springs Road, viden zdrav promet v prometnem delu jugozahodne doline Las Vegasa.

Trgovina z živili je po vsej državi nestanovitna, blagovne znamke prihajajo in odhajajo iz različnih krajev, je dejal Hatrak. Dolina Las Vegas je izgubila blagovne znamke, kot sta Fresh & Easy in Haggen, Sprouts in Smith's pa sta se razširili, lokalna supermarketa La Bonita in Mariana pa dodajata lokacije.

koliko je vreden mlad in nepremišljen

Celoten spletni svet razbija veliko škatlo in hkrati poganja industrijo, je dejal Hatrak. Ljudje ne morejo dobiti pedikure na spletu - storitvena industrija ostaja zdrava. Trgovina na drobno gre k izkušnjam.

- Wade Tyler Millward