Pojdi Goo Goo z dvajsetico vžigalic

Rob Thomas in Matchbox Twenty bosta v petek nastopila v zalivu Mandalay.Rob Thomas in Matchbox Twenty bosta v petek nastopila v zalivu Mandalay.

Če tribute iz Las Vegasa še niso poskušale kostumizirati iz nostalgije 90 -ih, je to morda zato, ker se pravi srci iz 90 -ih še niso pripravljeni ozreti nazaj.

Goo Goo Dolls so pravkar izdale svoj deseti studijski album Magnetic. Na turneji so z Matchbox Twenty, ki je pravzaprav imel album št. 1 z Northjem, prvo novo glasbo skupine v petih letih.

Nismo videli razloga, da bi spremenili formulo, še posebej, če je ideja, da se sprehodimo na pop radio ali kaj podobnega, je pred zadnjo predstavo skupine marca opozoril Kyle Cook iz Matchbox -a.Nismo več fantje v zgodnjih dvajsetih. Poskušanje pritegniti pozornost generacije Justina Bieberja je skoraj nekako nesmiselno, je dodal Cook.

Namesto tega bo veliko mamic te generacije v Mandalay Bay Events Centru za Goo Goo uspešnice, kot sta Slide in Iris, in priljubljene v vžigalici, kot je 3.00. in tako žalostno tako osamljeno.

Obrnite se na novinarja Mika Weatherforda na mweatherford@
reviewjournal.com ali 702-383-0288.


Predogled
Dvajset vžigalic, Goo Goo Dolls

20:00 Petek

Mandalay Bay Events Center, 3950 Las Vegas Blvd. Jug

49,50-99,50 USD (702-632-7580)