Kate Spade Neto vrednost

Koliko je vredna Kate Spade?

Neto vrednost Kate Spade: 200 milijonov dolarjev

Kate Spade Neto vrednost: Kate Spade je bila ameriška modna oblikovalka, ki je imela ob smrti leta 2018 200 milijonov dolarjev. Kate Spade se je rodila 24. decembra 1962 v Kansas Cityju v Missouriju. Po diplomi na Arizonski državni univerzi leta 1986 se je Kate Spade odpravila v New York, kjer je delala za revijo Mademoiselle, kjer je preživela pet let, sčasoma pa je postala višja modna urednica in vodja dodatkov. Spade je bil vedno podjetnik, leta 1991 je svoje znanje in zanimanje za dodatke usmeril v delo, leta 1993. je lansiral lastno linijo torbic. Podjetje je naraslo tako, da je vključevalo več prodajnih mest in prodajalo svoje izdelke v vrhunskih trgovinah, kot je Saks. Peta avenija in Bloomingdale's. Kate Spade je skupaj s svojim možem in partnerjem Andyjem Spadeom (bratom igralca in stripa) zgradila mednarodno podjetje z dodatki in se razširila na nove trge, na primer pisalne potrebščine. David Spade ). Kate Spade zdaj ponuja izdelke v različnih kategorijah, od očal do čevljev do papirnatega blaga. Leta 1999 je prodala 56% podjetja skupini Neiman Marcus za 34 milijonov dolarjev, vendar je ostala aktivna znotraj blagovne znamke. Preostanek lastniškega deleža je prodala leta 2006 za 60 milijonov dolarjev.

Leta 2004 je Kate Spade delila svoj osebni slog in filozofijo v svojih treh knjigah: manire, priložnosti in slog. Istega leta so se zavrtele govorice o morebitnih zakonskih neskladjih med Kate in Andyjem Spadeom, a par je te zgodbe zavrnil. Kate in Andy Spade sta svojega prvega otroka, Frances Beatrix Spade, pozdravila februarja 2005. Naslednje leto je par investiral v Plum TV, majhno televizijsko mrežo, ki oddaja na elitnih počitniških mestih v Hamptonsu, Nantucketu in Martha's Vineyard. Na žalost je bila Kate Spade 5. junija 2018 v očitnem samomoru najdena mrtva v starosti 55 let.

Kate Spade Neto vrednost

Kate Spade

Neto vrednost: 200 milijonov dolarjev
Datum rojstva: 24. december 1962 - 5. junij 2018 (55 let)
Spol: Ženska
Poklic: Modni oblikovalec
Državljanstvo: Združene države Amerike
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključimo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki so jih prejeli od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija