Keegan-Michael Key Neto vrednost

Koliko je vreden Keegan-Michael Key?

Keegan-Michael Neto vrednost ključa: 12 milijonov dolarjev

Keegan-Michael Key Neto vrednost: Keegan-Michael Key je ameriški igralec in komik, katerega neto vrednost je 12 milijonov dolarjev. Morda najbolj znan po seriji komičnih skic Key & Peel, Keegan-Michael Key je od takrat igral v številnih filmih in televizijskih serijah. Poleg tega se je Keegan-Michael Key pojavil v produkcijah Broadwaya.

Zgodnje življenje: Keegan-Michael Key se je rodil 22. marca 1971 v Southfieldu v Michiganu. Sin temnopoltega očeta in bele mame so ga kmalu posvojili rejniki. Po bitjih, ki so jih vzgojili njegovi rejniki (ki so bili socialni delavci), je Key odkril, da ima dva biološka polbrata. Po končani srednji šoli je Key obiskal univerzo v Detroitu Mercy in diplomiral iz gledališča. Nato se je udeležil državne univerze Pennsylvania, da bi si zaslužil likovno umetnost v gledališču.

Kariera: Keegan-Michael Key je najprej zaslovel kot član igralske zasedbe Nori TV , prvič se je pridružil leta 2004. V njegovem času Nori TV, Key je prvič sodeloval z Jordanom Peeleom in igral veliko različnih likov, kot je 'Coach Hines'. V njegovem času na Nori TV , Key je zaslovel tudi po lažnem predstavljanju različnih zvezdnikov.

Sledi Nori TV , Keegan Michael-Key in Jordan Peele začeli svojo komično oddajo skic z imenom Key & Peele . Oddaja je bila prvič predstavljena leta 2012, na Comedy Central pa je tekla do leta 2015. Podobno kot Nori TV, Key in Peele sta postala znana po več skicah, od katerih so bile številne virusne.

Ključni gostitelji Animal Planeta Najbolj smešne živali na planetu in National Geographic's Možganske igre . Nastopal je tudi v televizijskih oddajah, kot so Gary Unmarried , Playing House, Reno 911 !, in Čigava linija je sploh? Keegan-Michael Key je postal znan tudi po različnih filmskih vlogah. Pojavil se je v Grozni šefi 2, Bodimo policaji, Lego film, Pitch Perfect 2 , in Jutri pristanemo . Key je tudi glasovni igralec, ki je rezerviral vlogo Murrayja v filmu Hotel Transilvanija 2 in Hotel Transilvanija 3: Poletne počitnice . Svoj glas je posodil tudi produkciji Zvezda, Zgodba igrač 4, in Levji kralj .

Keegan-Michael Key se je na odru pojavil v številnih zmogljivostih. Čeprav je znan po svojih komičnih odrskih predstavah, je občinstvo navdušil tudi s upodobitvijo Horacija v Shakespearovem Hamletu. Key je na Broadwayu debitiral leta 2017 s komedijo Meteorni dež .

(Foto Christopher Polk / Getty Images za Turnerja)

Odnosi: Leta 1998 se je Keegan-Michael Key poročil s Cynthio Blaise, trenerko dialekta. Ločila sta se leta 2015. Potem ko je bila Keyova ločitev dokončana leta 2017, je bil vezan na plačila 34.000 USD na mesec za preživnino. Pojavila so se tudi poročila, da naj bi Key od tega dne svoji nekdanji ženi moral plačati 31% bruto dohodka za zaslužek več kot 2,1 milijona dolarjev. Omejitev teh plačil znaša 700.000 USD na leto. Poleg tega je Keegan-Michael Key pred dokončno ločitvijo enkratno plačal 655.650 ameriških dolarjev.

Eno leto po dokončni ločitvi se je Keegan-Michael Key spet poročil - tokrat s producentko in režiserko Eliso Pugliese. Njun zakon leta 2018 je bil sklenjen v New Yorku.

Osebno življenje: Keegan-Michael Key se je v preteklosti opisoval kot duhovna oseba in raziskal vidike budizma, katolištva in evangelizma. Na splošno se opredeljuje kot kristjan. Key navaja tudi svojo dvorasno dediščino kot vpliv na svojo komedijo. Keegan-Michael Key je sodeloval s fundacijo Young Storytellers, ki je dobrodelna organizacija za umetniško izobraževanje.

Nepremičnina: Po ločitvi je Keegan-Michael Key dal svoj dom v Los Feliz v Los Angelesu na trg. Dom, velik 2600 kvadratnih metrov, je bil zgrajen v šestdesetih letih in Key ga je uspel prodati za 1,48 milijona dolarjev. Leta 2018 so poročali, da je Key kupil stanovanje v Manhattnovem stolpu Jenga v vrednosti 5,2 milijona dolarjev. V stanovanjski zgradbi živi veliko visokih igralcev, vključno z upraviteljem hedge skladov, ki je za penthouse zapravil 27 milijonov dolarjev. Vključujejo neskončni bazen, savno in parno kopel.

Keegan-Michael Key Neto vrednost

Keegan-Michael Key

Neto vrednost: 12 milijonov dolarjev
Datum rojstva: 22. marec 1971 (50 let)
Spol: Moški
Višina: 6 čevljev (1,85 m)
Poklic: Komik, igralec, voditelj, scenarist, televizijski producent
Državljanstvo: Združene države Amerike
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključujemo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki jih prejmejo od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija