Latrell Sprewell Neto vrednost

Koliko je vreden Latrell Sprewell?

Latrell Sprewell Neto vrednost: 150 tisoč dolarjev

Latrell Sprewell neto vrednost in plača: Latrell Sprewell je nekdanji ameriški profesionalni košarkar, ki ima neto vrednost 150 tisoč dolarjev. Sprewell je morda najbolj znan po igri na igrišču, pa tudi po dejanjih zunaj igrišča. V svoji zgodovinski karieri je Sprewell igral na štirih tekmah vseh zvezd in samo s plačo zaslužil skoraj 100 milijonov dolarjev. Na žalost so njegove prispevke morda zasenčile polemike zunaj igrišča, kot je takrat, ko je Sprewell neslavno poskušal zadušiti svojega enkratnega trenerja P.J. Carlesima med treningom. Kljub svojim dejanjem je Sprewell igral za ekipe NBA Warriors, Knicks in Timberwolves. Po upokojitvi je Sprewell zaslužil naslove za različne pravne in finančne težave. V nekem trenutku je državi Wisconsin za nazaj plačal 3 milijone dolarjev. Čoln, ki ga je imel v lasti, naj bi bil odvzet s preostalim plačilom v višini 1,3 milijona dolarjev in zamujenimi plačili za 650.000 dolarjev. Poročali so, da sta bila dva njegova domova izključena. Danes Sprewell domnevno živi v najeti skromni hiši v Milwaukeeju.

Zgodnje življenje: Latrell Fontaine Sprewell se je rodil 8. septembra 1970 v Milwaukeeju v Wisconsinu. Njegova starša sta bila Pamela Sprewell in Latoska Field. Zgodaj v svoji vzgoji se je Sprewell z družino preselil iz Milwaukeeja in se preselil v Flint v Michiganu. V drugem letu sta se starša razšla in Sprewell se je preselil nazaj v Milwaukee, da bi živel s svojo materjo. Šele v zadnjem letniku je Sprewell začel košarkarsko igro jemati resno. Čeprav Sprewell ni imel nič izkušenj, ko je šlo za organizirano igro, je ustvaril ekipo in na koncu dosegel povprečno 28 točk na tekmo tistega leta.

Kariera v ligi NBA: Sprewell je igral za Golden State Warriors, New York Knicks in Minnesoto Timberwolves. V Sprewellovih najboljših produkcijskih letih je večkrat naredil tekmo NBA All-Star (skupno štirikrat) in si pridobil sloves enega najboljših igralcev srednjega razreda v ligi v tistem času. Sprewell je bil tudi instrumentalni sestavni del Knicksov, ki bodo posledično prišli do finala NBA.

Kljub temu bi Sprewellov incident iz leta 1997, v katerem je Sprewell poskušal zadušiti glavnega trenerja ekipe Warriors P.J. Carlesima med treningom, nedvomno zasenčil vse prispevke, ki jih je imel na igrišču Sprewell. Kot rezultat njegovih dejanj med treningi je bil Sprewell suspendiran za 68 tekem, kar je enako levji del redne sezone NBA. Sprewellova kariera v ligi NBA bi se končala leta 2005 - v času, ko je Sprewell v treh letih zavrnil donosno pogodbo v višini 21 milijonov dolarjev, pri čemer je trdil, da takšno število niti ni dovolj za prehrano njegovih otrok.

Kasneje so Sprewell in njegovo predstavništvo načrtovali nekakšno čakalno igro okoli roka za trgovanje, da bi podpisali z obupno ekipo za dodaten denar.

Marca 2006 bodo Sprewellu ponudili več pogodb - Dallas Mavericks in San Antonio Spurs. Obe ekipi sta bili takrat močni kandidatki za prvenstvo. Sprewell se dejansko ni odzval na interese v svojo korist, saj je ob koncu sezone NBA ostal prosti igralec. Tudi Los Angeles Lakers bi izrazili zanimanje za Sprewella, vendar iz tega nikoli ne bi prišlo nič dokončnega. V zadnji sezoni z Minnesoto Timberwolves bi Sprewell v povprečju dosegel 12,8 točke na tekmo.

Lisa Blumenfeld / Getty Images

Pravne / finančne težave: Sprewellovo življenje bi se še naprej menjavalo na slabše, tako na igrišču kot zunaj njega. Sprewell bi na koncu izgubil dva od svojih domov, pa tudi sposobnost videti svoje otroke. Sprewell bi bil še naprej zavit v polemike in finančne težave, čeprav bi zaslužil približno 100 milijonov dolarjev profesionalnega zaslužka v košarki.

Incident / akcija, ki bo Sprewellu sledila do konca njegove košarkarske kariere, se je zgodila 1. decembra 1997. Med rutinskim treningom je Sprewell pred ostalimi člani ekipe Warriors napadel glavnega trenerja P. J. Carlesima. Carlesimo se je odločil, da bo vpil na Sprewella, da bi ga navdušil za 'ostrejše' podaje, Sprewell je dal vtis, da ga trenerjeve kritike ne zanimajo, in Carlesimu rekel, naj ostane na daljavi. Carlesimo se je odločil, da bo pristopil, in povedal, da je bil Sprewellov blef. Nato naj bi Sprewell grozil, da bo ubil Carlesima, in vlekel trenerja za grlo. Poročali so, da je Sprewell večji del 10 sekund zadušil Carlesima. Soigralci in pomočniki trenerjev bi se končno odločili, da bodo posredovali in povlekli Sprewella. Sprewell bi se vrnil na trening približno 20 minut kasneje in spet na račun trenerja Warriorsa Carlesima. Sprewell je naletel na udarec, ki je pogledal čez Carlesimovo desno lice, preden ga je spet zadrževalo pomočnik Warriorjevega osebja. Na žalost nasilni vzorci v Sprewellovem vedenju niso bili zgolj osamljen incident - že leta 1995 se je Sprewell sprl s svojim soigralcem Jeromeom Kerseyjem, igralcu NBA je zagrožal z dvema proti četrtima in, menda, tudi s strelnim orožjem . Sprewell se je med vadbo leta 1993 boril tudi s soigralcem Byronom Houstonom.

(Foto Allen Berezovsky / Getty Images)

Sprewell bi bil kot začetna kazen suspendiran za skupno 10 tekem brez plačila. Že naslednji dan, morda kot ciljni odziv na javni nemir, so se Warriorsi odločili, da bodo razveljavili preostanek Sprewellove pogodbe - to je vključevalo 23,7 milijona dolarjev, ki bi jih sicer zaslužil v naslednjih treh letih. NBA je prav tako sprejela odločitev, da Sprewella začasno ustavi za eno koledarsko leto. Sprewell bi primer vložil na arbitražo, vendar le z malo koristi. Čeprav bi bilo razveljavitev pogodbe za Sprewella razveljavljeno, je liga še naprej obstajala tako, da je do konca sezone - brez plačila - suspendirala Sprewella. Rezultat tega je bilo 68 iger.

Za Sprewella bi se nadaljevale dodatne pravne in finančne težave. Prejšnje nekdanje dekle bi na koncu tožilo Sprewella za 200 milijonov dolarjev. Sprewell je državi Wisconsin v enem trenutku dolgoval tudi 3 milijone dolarjev za zaostale davke. Po poročanju naj bi bil Sprewellov čoln celo odvzet - še vedno je dolgal 1,3 milijona dolarjev plačila poleg 650.000 dolarjev, ki jih je zbral v zamujenih plačilih. Tudi dva Sprewellova doma bi bila izključena.

Danes poročajo, da Sprewell živi v najemu, skromni hiši v Milwaukeeju in igralcem NBA služi kot opozorilna zgodba, ne samo previdni pri finančni odločitvi, temveč tudi pri vedenju in vedenju na igrišču in zunaj njega. .

Latrell Sprewell Neto vrednost

Latrell Sprewell

Neto vrednost: 150 tisoč dolarjev
Datum rojstva: 8. september 1970 (50 let)
Spol: Moški
Poklic: Igralec košarke
Državljanstvo: Združene države Amerike
Zadnja posodobitev: 2021

Zaslužek Latrella Sprewella

Kliknite za razširitev
 • Minnesota Timberwolves (2004-05) 14.625.000 USD
 • Minnesota Timberwolves (2003-04) 13.500.000 USD
 • New York Knicks (2002-03) 12.375.000 USD
 • New York Knicks (2001-02) 11.250.000 USD
 • New York Knicks (2000-01) 10.125.000 USD
 • New York Knicks (1999-00) 9.000.000 USD
 • New York Knicks (1998-99) 8.300.000 USD
 • Golden State Warriors (1997-98) 7.770.000 USD
 • Golden State Warriors (1996-97) 7.000.000 $
 • Golden State Warriors (1995-96) 975.000 USD
 • Golden State Warriors (1994-95) 890.000 USD
 • Golden State Warriors (1993-94) 700.000 USD
 • Golden State Warriors (1992-93) 550.000 USD
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključimo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki so jih prejeli od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija