Leonardo DiCaprio Neto vrednost

Koliko je vreden Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio Neto vrednost: 260 milijonov dolarjev

Leonardo DiCaprio Neto vrednost in plača : Leonardo DiCaprio je ameriški igralec, producent, filantrop in aktivist, katerega neto vrednost je 260 milijonov dolarjev. Leonardo DiCaprio je v 25 letih med letoma 1995 in 2020 zaslužil severno od 300 milijonov dolarjev samo s plačami in zalednimi točkami. Na primer, čeprav je od Titanika leta 1997 zaslužil le 2,5 milijona dolarjev osnovne plače, je na koncu zaslužil 40 milijonov dolarjev zaradi 1,8-odstotnega znižanja bruto točk. Dodatne desetine milijonov je zaslužil tudi z odobritvami, naložbami v nepremičnine in deleži tveganega kapitala.

Zgodnje življenje : Leonardo se je v Hollywoodu začel z nastopom v majhnih reklamah in televizijskih vlogah kot otrok. Preboj se je zgodil, ko je 14-letni DiCaprio pristal Mattelovo reklamo za avtomobile Matchbox podjetja. Kot najstnik je med številnimi drugimi blagovnimi znamkami nastopal v reklamah za Bubble Yum, Apply Jacks, Kraft Foods. K Leonardu so se kmalu prelevile televizijske vloge. Nastopil je v enkratnih epizodah The New Lassie, The Outsiders in Roseanne. Nastopil je v 12 epizodah serije z naslovom Starševstvo in nato v 23 epizodah Growing Pains.

Vzpon do uspeha : Leta 1991 je Leonardo debitiral v filmu Criters 3. Leta 1993 je dobil glavno vlogo v biografskem filmu This Boy's Life in za to predstavo prejel veliko kritičnih pohval. Leonardov naslednji film Kaj jedo Gilberta Grapea? mu je prinesel nominacijo za oskarja za najboljšega stranskega igralca. Dicaprio je prav tako požel priznanje za svoje nastope v intenzivnih dramah, Total Eclipse in The Basketball Diaries. Leta 1996 je DiCaprio igral v blagajni, Williamu Shakespearovem Romeo + Juliet, ki je po vsem svetu zaslužil 147,5 milijona dolarjev. Po tem uspehu je prišel film Titanic iz leta 1997, ki ga je režiral James Cameron . Titanic je sčasoma podrl vse rekorde blagajn, osvojil več nagrad in si zagotovil mesto DiCapria kot vodilnega človeka. DiCaprio je nadaljeval z nizom uspešnih filmov, vključno z Stevena Spielberga Ujemi me, če lahko, ki je po vsem svetu zaslužil 352 milijonov dolarjev, Christopherja Nolana Uvod in nagrajeni film Revolucionarna cesta. Igral je v več filmih, ki jih je režiral legendarni Martin Scorsese vključno z New Yorškimi tolpami (po vsem svetu zaslužil 193,7 milijona USD), The Aviator (211,7 milijona USD po vsem svetu), The Departed (289 milijonov USD po vsem svetu), Shutter Island (294,8 milijona USD) in The Wolf of Wall Street (392 milijonov USD). DiCaprio je igral tudi v filmih, med njimi J. Edgar, Django Unchained, The Great Gatsby in The Revenant. Uspehi DiCaprija kot producenta so The Aviator, Orphan, Runner Runner in The Wolf of Wall Street. Leta 2016 je prejel oskarja za najboljšega igralca v filmu The Revenant. DiCaprio je prejel tudi nagrade zlati globus za najboljšega igralca za letalec The Wolf, Wall of Street, in The Revenant. Leta 2017 je bilo napovedano, da bo DiCaprio igral glavno vlogo v filmu Martina Scorseseja Roosevelt. Od leta 2019 so Leonardovi filmi po vsem svetu zaslužili več kot 7 milijard dolarjev (ne da bi se celo prilagodili inflaciji).

Leonardo DiCaprio (prek Gettyja)

Koliko je Leonardo DiCaprio zaslužil Titanic ? Leonardova osnovna plača za Titanic je znašala 2,5 milijona dolarjev. Pametno se je tudi pogajal za 1,8-odstotni delež bruto točk v bruto prihodku. Potem ko je Titanic na blagajni, DVD-ju in po sindikaciji zaslužil 3 milijarde dolarjev po vsem svetu, je Leo skupaj prevzel Titanic 40 milijonov dolarjev.

Poudarki plače Leonardo DiCaprio : Leoova največja zgodnja plača je bil milijon dolarjev, ki jih je zaslužil za The Basketball Diaries iz leta 1995. Uspeh Titanika je Leou omogočil, da je za plažo leta 2000 ukazal 20 milijonov dolarjev. Za bande v New Yorku je zaslužil 10 milijonov dolarjev. Nato je zaslužil 20 milijonov dolarjev za komade Catch Me If You Can, Aviator, The Departed in Blood Diamond. Za Inception leta 2010 se je Leo znova dogovoril za bruto odstotne točke, kar mu je omogočilo, da zasluži nekaj manj kot 60 milijonov dolarjev. Leonardo je med letoma 1995 in 2019 zaslužil vsaj 300 milijonov dolarjev za blagajno in bonuse. Oba z Bradom Pittom sta plačala 10 milijonov dolarjev za kos (manj kot 20 milijonov dolarjev), da sta se pojavila drug ob drugem v filmu Charlesa Mansona Quentina Tarantina iz leta 2019 Nekoč v Hollywoodu.

Zaznamki in naložbe : Leonardo je že vrsto let obraz ur Tag Heuer, ki se pojavlja predvsem v tiskanih oglasih. Podprl je več blagovnih znamk v tujini. Na primer, nastopal je v reklamah za Jim Beam na Japonskem. Nastopil je tudi v reklami za japonsko podjetje s kreditnimi karticami, ki naj bi mu plačalo 5 milijonov dolarjev. Leta 2017 je postal ambasador blagovne znamke kitajskega podjetja za električna vozila BYD. Bil je zgodnji vlagatelj v vegansko podjetje za ponarejeno meso Beyond Meat, ki je maja 2019 postalo javno z oceno 4 milijarde dolarjev.

Filantropija : Po uspehu Titanika je Leo leta 1998 ustanovil fundacijo Leonardo DiCaprio, neprofitno organizacijo, ki se osredotoča na okolje. Do danes je njegova fundacija za različne namene zbrala več kot 80 milijonov dolarjev. Daroval je 35.000 ameriških dolarjev za ustanovitev računalniškega centra Leonardo DiCaprio v knjižnici Los Feliz v Kaliforniji, ki je bil zgrajen na nekdanjem mestu njegovega otroškega doma. 1 milijon dolarjev je podaril prizadevanjem za pomoč Haitiju in še en milijon dolarjem prizadevanjem za pomoč orkanu Harvey.

Leonardo DiCaprio Neto vrednost od nepremičnin: Leo je nekoliko nepremičninski tajkun. Leta 1998 je zapravil PRVI dom ob Malibuju ob morju 1,6 milijona dolarjev. Leta 2015 je to hišo poskušal prodati za 11 milijonov dolarjev, vendar se je na koncu odločil, da jo namesto tega odda v najem za 25-50.000 dolarjev na mesec (odvisno od dolžine bivanja). V Malibuju ima še najmanj dva domova ob morju, enega je kupil leta 2016 za 23 milijonov dolarjev. V lasti ima še tri domove v Los Angelesu, dva na hollywoodskih gričih in enega v Silver Lakeu. Leta 2014 je za nekdanji dvorec Dinah Shore v Palm Springsu zapravil 5,2 milijona dolarjev. Je lastnik dveh stanovanj v New Yorku. Prvo je 2,5-spalnica za samske, ki mu je leta 2014 vrnilo 10 milijonov dolarjev. Drugo stanovanje je dejansko rezultat dveh vzporednih nakupov v eni stavbi v dveh transakcijah, ki skupaj znašajo 11,7 milijona dolarjev. Leoov nepremičninski portfelj (vključno z zasebnim otokom, ki ga bomo opisali) je vreden vsaj 100 milijonov dolarjev.

Zasebni otok in Eko letovišče : Leta 2005 je Leo porabil 1,75 milijona dolarjev za nakup 104 hektarjev zasebnega otoka v Belizeju. Otok je dolga leta zapustil razmeroma nedotaknjen, leta 2016 pa je napovedal, da bo posest spremenil v okolju prijazno zasebno letovišče Blackadore Caye (kar je tudi ime otoka). Po najnovejših načrtih bo Blackadore Caye imel 36 bungalovov in 36 hiš v stilu posesti, ki jih bodo prodali zasebnikom. Vsi domovi in ​​otoški objekti bodo 100-odstotno napajani iz obnovljivih virov energije z ničelnim odtisom. Ocenjujejo, da bodo zasebni domovi prodali za 5 do 15 milijonov dolarjev na kos.

Povzetek : Leonardo DiCaprio ima od tega pisanja neto vrednost 260 milijonov dolarjev. Že dve desetletji je bil eden najbolj zasluženih igralcev v Hollywoodu. Izvedel je tudi številne donosne nedelujoče naložbe, predvsem nepremičninske podvige.

Leonardo DiCaprio Neto vrednost

Leonardo Dicaprio

Neto vrednost: 260 milijonov dolarjev
Datum rojstva: 11. november 1974 (46 let)
Spol: Moški
Višina: 6 ft (1,83 m)
Poklic: Igralec, filmski producent, televizijski producent
Državljanstvo: Združene države Amerike

Leonardo DiCaprio Zaslužek

Kliknite za razširitev
  • J. Edgar 2.000.000 dolarjev
  • Začetnih 59.000.000 USD vključuje% bruto
  • Blood Diamond 20.000.000 $
  • Odhodni 20.000.000 $
  • Aviator 20.000.000 USD
  • Ujemite me, če lahko 20.000.000 $
  • Tolpe v New Yorku 10.000.000 $ bruto točk
  • Plaža 20.000.000 dolarjev
  • Titanik 2.500.000 dolarjev
  • Košarkarski dnevniki 1.000.000 USD
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključimo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki so jih prejeli od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija