Festival Life is Beautiful napoveduje vrnitev v Las Vegas

Oboževalci reagirajo, ko Lewis Capaldi nastopi na odru v središču mesta na festivalih Life is Beautiful ...Oboževalci se odzovejo, ko Lewis Capaldi nastopi na odru v središču mesta na festivalu Life is Beautiful v centru Las Vegasa 22. septembra 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Oboževalci se odzovejo, ko Vampire Weekend nastopi na odru v centru mesta 3. dan festivala Life is Beautiful v centru Las Vegasa v nedeljo, 22. septembra 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto

Začelo naj bi se danes.

A čeprav se množica veseljakov ne bo zbrala v središču mesta na glasbenem, umetniškem in kulinaričnem festivalu Life is Beautiful, ki je bil sprva načrtovan za ta konec tedna, se lahko vsaj začnejo načrtovati za prihodnje leto, saj se je festival 17. septembra napovedal vrnitev. -19 2o21.

Življenje je lepo, ki bo v treh dneh prevzelo več kot 18 mestnih blokov v središču mesta in v treh dneh privabilo več kot 175.000 oboževalcev.Letošnji načrtovani dogodek je bil aprila odpovedan zaradi skrbi zaradi koronavirusa.

Sestavo smo sestavili - običajno napovedujemo tretji teden aprila, lastnik Life is Beautiful Justin Weniger je za Žurnal povedal maja. Navdušeni smo nad tem. Imamo vzpostavljen sistem. Pripravljeni smo začeti zadevo - nato pa zadene COVID.

Z naslovom Post Malone, The Black Keys in Chance the Rapper leta 2019 je Life is Beautiful postal eden največjih letnih glasbenih dogodkov v Vegasu.

Oboževalci se lahko odzovejo na Lifeisbeautiful.com za Life is Beautiful 2021.

POVEZANE

EDC, Življenje je lepo, festivali Viva Las Vegas, ki načrtujejo prihodnje leto 2021

koliko je vreden jeffrey epstein