Melissa Rauch Neto vrednost

Koliko je vredna Melissa Rauch?

Neto vrednost Melisse Rauch: 20 milijonov dolarjev

Plača Melisse Rauch

500 tisoč dolarjev

Neto vrednost in plača Melisse Rauch: Melissa Rauch je ameriška igralka in komičarka, ki ima neto vrednost 20 milijonov dolarjev. Melissa Rauch je najbolj znana po vlogi v televizijskem komediji The Big Bang Theory. Na vrhuncu uspeha šova se je Melissa plača povečala s 75.000 na epizodo na 500.000 dolarjev. To je pomenilo, da je zaslužila 11 milijonov dolarjev na sezono.

Melissa Rauch je med študijem na fakulteti začela kot stand-up komičarka. Kmalu se je uveljavila na newyorški komični sceni. Lahko rečemo, da je Rauchov preboj prinesel vlogo v komediji CBS, The Big Bang Theory leta 2009. Ona (in preostala igralska zasedba) je bila nominirana za nagrado Ceha filmskih igralcev za izjemne performanse. Od nastopa v teoriji velikega poka je bil Rauch predstavljen v nizu televizijskih komedij / dram, med njimi True Blood, The Office, Dirty, Sexy, Money in ameriški različici avstralske TV komedije Kath in Kim. Na filmu je debitirala tudi v komediji I Love You Man iz leta 2009. Leta 2011 je bil Rauch igral za predstavo The Realest Real Housewives, ki je igrala skupaj z Casey Wilson.

Melissa Rauch Neto vrednost

Melissa Rauch

Neto vrednost: 20 milijonov dolarjev
Plača: 500 tisoč dolarjev
Datum rojstva: 23. junij 1980 (40 let)
Spol: Ženska
Višina: 4 ft 11 in (1,52 m)
Poklic: Komik, igralec
Državljanstvo: Združene države Amerike
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključujemo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki jih prejmejo od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija