Nevada B & Bs ponujajo čudovit oddih

NevadaGostišča z nočitvijo z zajtrkom v Nevadi vabijo goste, da raziščejo edinstvene lokacije, vključno z mesti duhov in zgodovinskimi skupnostmi. (MIKE MILLER/POSEBNO ZA LAS VEGASJurnal)

Nočitev z zajtrkom v Nevadi gostom ponuja široko paleto nastavitev in posebnih doživetij.

Te majhne gostilne, ki običajno sprejmejo le peščico gostov, popotnikom ponujajo očarljive alternative motelskim sobam za rezanje piškotov in značilnim zajtrkom v kavarni. Številni veterani potovanj imajo raje prilagojeno storitev, ki je značilna za nočitev z zajtrkom, kot tudi možnost srečanja somišljenikov.

Večina gostišč in gostišč v državi Silver State je članov združenja nočitev z zajtrkom Nevada, ki navaja 16 gostov, razpršenih po vsej državi. Posamezne opise in kontaktne podatke najdete na spletnem mestu skupine: NevadaBandB.com.Gostišča z nočitvijo z zajtrkom v Nevadi vabijo goste, da raziščejo edinstvene lokacije, kot so mesta duhov, zgodovinske skupnosti, mestna okrožja ali tišina na podeželju. Lastniki se pogosto dogovorijo za dogodivščine, kot so vožnja s štirikolesniki ali vodeni treking. Poznajo najboljše sprehajalne poti, zanimivosti, restavracije in slikovite vožnje.

Ni presenetljivo, da območje Reno-Carson ponuja največ nočitev z zajtrkom. V umetniškem in nakupovalnem okrožju Trunoe Meadows v središču mesta Reno blizu središča mesta Wildflower Village B&B ponuja pet prenovljenih sob nekdanjega motela, vsaka s svojim vhodom.

Nočitev z zajtrkom Bliss Bungalow Carson City je starinski dom s petimi sobami za goste v zgodovinskem jedru prestolnice države. Na sprehodu gosta seznanijo z guvernerjevim dvorcem, državnim muzejem Nevada in stavbo Capitol.

V pastoralni dolini Carson so zvoki in vonji podeželja ter nočno nebo z zvezdami del izkušenj z nočitvijo z zajtrkom. Trije ranči B & B dobrodošli gostje. Deer Run Ranch ponuja dve sobi za goste v podeželski hiši blizu Carson Cityja. V bližini Gardnervillea ima ranč Cottonwood Creek, delujoč ranč za konje, tri sobe za goste, v treh sobah pa gostuje tudi K High Five Ranch, ki goji govedo in seno.

Dve zgodovinski hiši sta na voljo v Virginia Cityju v gorah med Renom in Carson Cityjem. Nočitev z zajtrkom B Street House ponuja tri očarljive sobe v bližini Piperjeve operne hiše in živahnega središča mesta. Cobb Mansion gostom, ki bivajo v šestih čudovitih sobah, ponuja viktorijanski razkošje.

V severni Nevadi ima Stonehouse Country Inn osem sob v čudoviti rajski dolini severno od Winnemucca. Območje ponuja možnosti za lov, ribolov, pohodništvo in kolesarjenje. Old Unionville, mesto duhov v rudarstvu srebra s približno 20 prebivalci, se ponaša s kabino, ki jo je nekoč zasedel Mark Twain, in gostilno Old Pioneer Garden Country Inn iz leta 1870. Čudovita gostilna ima 11 sob.

Na severu osrednje Nevade grad Paradise Ranch ponuja dve sobi v podeželski dolini reke Reese, približno 20 km od nekdanjega rudarskega razcveta Austina. V bližini središča Austina hiša Union Street iz 1860 -ih ponuja štiri sobe. Južno od Austina v čudovitem kanjonu Kingston je nastanitev Miles End Bed and Breakfast s tremi sobami v skupini kabin.

V vzhodni Nevadi blizu starega Piocheja se gostišče in pekarna Pine Tree nahaja v Panaci, mestu, ki so ga naselili mormonski pionirji. Gostje lahko izbirajo med štirimi sobami v hiši ali posteljami in kadjo v sosednji kabini. Gostje lahko uživajo v ATV -ju ali jahanju, lahko pa obiščejo bližnje državne parke z ribolovom, čolnarjenjem in pohodništvom.

V južni Nevadi Dar's B&B v Pahrumpu sprejema obiskovalce v prostornem domu s tremi sobami za goste. V starem mestnem jedru Boulder Cityja, Milo's, priljubljena restavracija z degustacijo piva in vina, ima tudi štirisobno gostilno. Gostje imajo zasebno teraso z vodnimi elementi in zunanjim kaminom. Staro mestno jedro ponuja trgovine s starinami, umetniške galerije, trgovine, muzej v zgodovinskem hotelu, parke in številna mesta.

Rubrika Potovanje tedna Margo Bartlett Pesek se prikazuje ob nedeljah.