NFL in Cirque du Soleil se združita za atrakcijo NYC Times Square

Cirque du Soleil vabi obiskovalce in domačine, da si ogledajo Mystere od znotraj do 15:45. Sobote in od 17. do 17.30 ure Ob nedeljah. Posebno za ogledNFL in Cirque du Soleil bosta sodelovala pri novi atrakciji na Times Squareu v New Yorku, imenovani The NFL Times Square Experience, ki bo prvič predstavljena jeseni 2017. (datoteka Las VegasJournal)

Pravimo nogomet in prva stvar, na katero pomislite, so tisti fantje v pastelnih enobarvah in lasuljah iz belega prahu, ki se klatijo na deski, kajne?

Kar zagotovo pojasnjuje partnerstvo National Football League in Cirque du Soleil pri napovedi nove atrakcije na newyorškem Times Squareu, imenovane The NFL Times Square Experience.

Atrakcija bo prvič nastopila jeseni 2017 in bo zasedla 40.000 kvadratnih metrov štirinadstropne stavbe na vogalu West 47th Street in Seventh Avenue.Vendar pa bi morali oboževalci, ki bi pričakovali, da bodo to videli klonirano na Stripu - tako, kot Disney in Universal Studios podvajata svoje vožnje - verjetno namesto tega začeli načrtovati obisk Big Apple.

Popolnoma smo zavezani, da bo NFL Times Square Experience v New Yorku dosegel izjemen uspeh in trenutno ne nameravamo podvojiti projekta, je v četrtek po elektronski pošti dejala tiskovna predstavnica Cirque Marie-Noelle Caron.

Sporočilo za javnost opisuje načrtovano atrakcijo z visokotehnološkimi zasloni, pa tudi s poglobljenimi in interaktivnimi razstavami. Navijači bodo imeli priložnost preizkusiti svoje sposobnosti in videti, kako se merijo s profesionalnimi nogometaši, (in) se naučiti strategije igre.

Gledališče s 350 sedeži bo oboževalce obkrožilo z 20-minutno multimedijsko izkušnjo, ki bo simulirala, kakšen je občutek v igri, na stranskem tiru in v zakulisju.

Podjetje vključuje tako sedež Cirqueja v Montrealu kot novo gledališko enoto, ki je pred kratkim odprla prvo Cirquejevo predstavo na Broadwayu, Paramour.

Obstaja povezava z Vegasom, ki bi lahko obdržala Strip v igri (poleg očitnih Cirqueovih sedmih naslovov): gledališko divizijo Cirque vodi Scott Zeiger, ki je pred tem odprl produkcije v Las Vegasu, vključno s Peepshow in Phantom - The Las Vegas Spectacular, ko je je bil z Base Entertainment.