Ric Flair Neto vrednost

Koliko je vreden Ric Flair?

Ric Flair Neto vrednost: 500 tisoč dolarjev

Ric Flair Neto vrednost : Ric Flair je upokojeni ameriški profesionalni rokoborec in menedžer rokoborbe, katerega neto vrednost je 500 tisoč dolarjev. Kot poklicni rokoborec od leta 1972 Ric Flair na splošno velja za enega najboljših profesionalnih rokoborcev vseh časov, če že ne. Njegova kariera je trajala 40 let. Leta 2008 je bil sprejet v dvorano slavnih rokoborb, trenutno pa se bori v okviru lige WWE Legends.

Zgodnje življenje: Ric se je rodil Richard Morgan Fliehr 25. februarja 1949 v Memphisu v državi Tennessee. Flair je bil posvojen in v veliki meri se verjame, da je njegovo rojstno ime Fred Phillips. Nekateri dokumenti ga označujejo kot Fred Demaree ali Fred Stewart. Ko je bil posvojen, je njegov posvojitelj zaključil prebivališče v porodništvu in ginekologiji v Detroitu v Michiganu. Njegova posvojiteljica Kathleen je delala za časopis Star Tribune. Kmalu po posvojitvi se je z novo družino naselil v Edini v Minnesoti. Flair se je v srednji šoli udeležil akademije Wayland v Beaver Dam v Wisconsinu. Bil je v rokoborbi, igral pa je tudi nogomet in tekel na progi. Na kratko se je udeležil univerze v Minnesoti, kjer je nameraval stopiti po posvojiteljskem očetu in študirati medicino. Vendar je opustil poklicni rokoborec.

Kariera: Flair, ki se imenuje tudi vzdevek 'The Nature Boy', se je z rokoborbo prvič predstavil, ko je spoznal legendarna brata Vachon. Flair je v profesionalnem rokoborbi debitiral 10. decembra 1972, nasproti Georgea Gadaskega iz 'Scrap Iron'. Prvih nekaj mesecev svoje kariere je preživel v Gagnejevem boksarsko-rokoborskem klubu Minneapolis, preden se je preselil v Charlotte v Severni Karolini, kjer je postal redni igralec Jim Crockett Promotions. Leta 1981 je Ric osvojil svoj prvi naslov svetovnega prvaka NWA. Od takrat ima izjemno plodno rokoborsko kariero. Kasneje je v svoji karieri delal tako za rokoborbe na svetovnem prvenstvu, kot tudi za rokoborbo TNA in Wince Wincea (World Wrestling Entertainment) Vincea McMahona.

Flair je bil v svoji karieri velika atrakcija za plačilo na ogled. Starrcade je naslovil 10-krat. Leta 1992 je tudi naslovil Wrestling Mania, WrestleMania, istega leta pa je osvojil Royal Rumble. Osemkrat je bil rokoborec PWI leta. Je prvi uvrščeni v WWE Hall of Fame, ki je bil dvakrat uvrščen v Hall of Fame. Prvič je bil leta 2008 za svojo individualno kariero in leta 2012 za vlogo v filmu Štirje jezdeci. Flair je tudi v dvorani slavnih NWA, v dvorani slavnih profesionalnih rokoborb in v dvorani slavnih Wrestling Observer Newsletter.

Flair je 16-kratni svetovni prvak (8-kratni svetovni prvak v težki kategoriji NWA, 6-kratni svetovni prvak v teški kategoriji WCW in dvakratni prvak WWF). Bil je prvi nosilec svetovnega prvenstva v težki kategoriji in mednarodnega svetovnega prvenstva v težki kategoriji. Postal je prva oseba, ki je dokončala WCW-jevo trojno krono že na prvem svetovnem prvaku v težki kategoriji. Nadaljeval je medcelinsko prvenstvo, potem ko je že imel prvenstvo WWF in svetovno ekipno prvenstvo. Flair je edini moški na svetu rokoborbe, ki ima vse štiri različice naslova.

Paul Kane / Getty Images

Osebno življenje: 28. avgusta 1971 se je Flair poročil z Leslie Goodman. Imela sta hčerko Megan in sina Davida. Ločila sta se leta 1983.

Flair se je poročil z Elizabeth Harrell 27. avgusta 1983. Imela sta tudi dva otroka - hčerko Ashley in sina Reida. Flair in Harrell sta se ločila leta 2006.

27. maja 2006 se je Flair poročil s Tiffany VanDemark. Je kondicijska tekmovalka. Leta 2008 je vložila zahtevo za ločitev. Njuna ločitev je bila dokončna leta 2009.

Flairju je res všeč, da je poročen, ker se je 11. novembra 2009 poročil z Jackie Beems v Severni Karolini. Flair je leta 2012 vložil zahtevo za ločitev od Jackie, leta 2014 pa je bila pravnomočna.

Flair se je petič poročil 12. septembra 2018 z Wendy Barlow alias Fifi the Maid na WCW na Floridi.

Flairjev sin David je bil profesionalni rokoborec kot njegov oče. David je delal za WCW od 1999 do 2001. Drugi Flairjev sin Reid je bil odlikovani srednješolski rokoborec in je leta 2007 z WWE podpisal razvojni dogovor.

Leta 2004 je Ric Flair postal dedek, ko je njegova hči Megan rodila svojega prvega otroka, hčerko po imenu Morgan Lee Ketzner.

Flairjeva druga hči Ashley je leta 2012 podpisala WWE pod umetniškim imenom Charlotte Flair.

Flairjev sin Reid je marca 2013 umrl zaradi prevelikega odmerjanja drog zaradi kombinacije heroina Xanax in mišičnega relaksatorja.

Flair je v preteklih letih izrekel številne nezaslišane trditve, vključno z dejstvom, da naj bi spal s 15.000 ženskami in požrl 15 pijač na dan.

Junija 2020 je Flair branil svojo hčerko Charlotte pred oboževalci, ki so se pritoževali, da je preveč izpostavljena rokoborbi. V intervjuju je dejal: 'Tako sem jezen zaradi tega - ena za drugo,' utrujeni smo, da jo vidimo. ' Dobro, glejte jo na televiziji v drugem primeru. Je milijonarka - lahko počne, kar hoče. In milijonarka je zaradi tamkajšnje družbe. '

Finančne težave : Ric Flair je že od začetka devetdesetih let imel številne nalete na IRS. Leta 2000 ga je davčna uprava udarila z zastavno pravico nad 870.000 USD neplačanih davkov. Davčna uprava je začela okraševati zaslužek podjetja Flair z WWE leta 2005. Za to je krivil razuzdano porabo svoje druge žene Elizabete.

Glede na pravne prijave, objavljene leta 2019, Ric menda ni plačal celotnih davčnih zneskov za svoj zaslužek med letoma 2016 in 2018. Vloga je pokazala, da je zvezni vladi dolžan 240.000 dolarjev, državi Georgia pa 40.000 dolarjev. Tudi leta 2019 je Rick doživel nujno medicinsko pomoč, ki je zahtevala operacijo srca, zaradi česar je imel prijavljeni račun za medicino v višini 1,8 milijona dolarjev, ki ni zavarovan.

Ric Flair Neto vrednost

Ric Flair

Neto vrednost: 500 tisoč dolarjev
Datum rojstva: 25. februar 1949 (72 let)
Spol: Moški
Višina: 6 ft (1,85 m)
Poklic: Rokoborec, pisatelj, igralec
Državljanstvo: Združene države Amerike
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključimo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki so jih prejeli od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija