S. Epatha Merkerson Neto vrednost

Koliko je vredna S. Epatha Merkerson?

S. Epatha Merkerson Neto vrednost: 11 milijonov dolarjev

Neto vrednost in plača S. Epatha Merkerson: S. Epatha Merkerson je ameriška igralka, ki ima neto vrednost 11 milijonov dolarjev. Verjetno je najbolj znana po svoji dolgoletni vlogi poročnice Anite Van Buren v oddaji NBC 'Law & Order'. Med leti 1993 in 2010 je nastopila v 395 epizodah franšize (vključno z gostovanji v sestrskih oddajah).

S. Epatha Merkerson se je rodila v Saginawu v Michiganu in diplomirala na državni univerzi Wayne. Svojo poklicno igralsko kariero je začela na odru v New Yorku, nato pa se preselila k filmu in televiziji. Njeno zgodnje delo je vključevalo stranske vloge v filmu 'She's Gotta Have It' in gostujoče ali ponavljajoče se vloge v televizijskih oddajah, kot so 'Pee-Wee's Playhouse', 'The Cosby Show' in 'Mann and Machine'. Gospodinjsko ime je postala, ko je bila igrana v dolgoletni seriji 'Zakon in red'. V oddaji je nastopila rekordnih 16 sezon kot Anita van Buren. Nastopila je v 388 epizodah oddaje. Bila je članica igralske zasedbe, ki je najdlje ostala v oddaji in ima rekord v najdaljšem afriško-ameriškem liku na televiziji. Odkar je leta 2010 zapustila 'Zakon in red', še naprej nastopa v najrazličnejših filmskih, televizijskih in gledaliških projektih. Prejela je številne nagrade, med njimi emmy, zlati globus, nagrado SAG, nagrado Obie in štiri nagrade NAACP Image Awards. Nominirana je bila tudi za dve nagradi Tony. Leta 2015 je začela nastopati kot glavna igralska sekcija serije 'Chicago' (Fire, Med, P.D.). Od leta 1994 do 2006 je bila poročena z Toussaint L. Jones.

S. Epatha Merkerson Neto vrednost

S. Epatha Merkerson

Neto vrednost: 11 milijonov dolarjev
Datum rojstva: 28. november 1952 (68 let)
Spol: Ženska
Višina: 5 ft 5 in (1,67 m)
Poklic: Igralec
Državljanstvo: Združene države Amerike
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključujemo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki jih prejmejo od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija