Praznik San Gennaro se naslednji teden vrne v park North Las Vegas

Mladi obiskovalci karnevala se v soboto, 17. septembra 2016., zabavajo na zabavi med praznikom San Gennaro v regionalnem parku Craig Ranch v severnem Las Vegasu. (Las VegasJournalMladi obiskovalci karnevala se v soboto, 17. septembra 2016., zabavajo na zabavi med praznikom San Gennaro v regionalnem parku Craig Ranch v severnem Las Vegasu. (Las VegasJournal

Za tiste, ki hrepenijo po okusu italijanske hrane, se praznik San Gennaro vrne v regionalni park Craig Ranch od srede do 14. maja, so v ponedeljek sporočili mestni uradniki Severnega Las Vegasa.

Na prireditvi v čast zavetnika Neaplja v Italiji bo na glavnem odru nastopilo 70 prodajalcev hrane, 60 zabavišč, živalski vrt, jahanje ponijev, igre in 50 nastopajočih v živo. Ognjemet je predviden ob 21. uri. 14. maj.

Festival, ki je zdaj že v 38. letu, bo odprt od 16. do 23. ure. Sreda in četrtek; 16:00 do petka do polnoči; v soboto od poldneva do polnoči; in od poldneva do 23. ure. 14. maja. Vstopnina je 10 USD, otroci do 54 cm visoki pa so brezplačni.Park se nahaja na 628 W. Craig Road. Parkiranje v parku je brezplačno, parkiranje ob ulici Craig Road in Commerce Street pa je 4 USD. Zapestnice za neomejeno vožnjo stanejo 25 USD v sredo in četrtek ter 35 USD od petka do nedelje.

Praznik San Gennaro poteka dvakrat letno. Jeseni naj bi se festival vrnil v regionalni park Craig Ranch.

Za dodatne informacije obiščite sangennarofeast.com ali pokličite 702-633-2418.