Dogodki 'Vojne zvezd', posebne akcije v Las Vegasu za 4. maj

Millennium Fandom Bar downtown vabi goste, da si ogledajo svoj najljubši cosplay Star Wars ...Millennium Fandom Bar downtown vabi goste, da si ogledajo svoj najljubši cosplay Star Wars, prinesejo svoje droide in svetlobne meče ter praznujejo galaktični dan sil. (Jason Ogulnik/Pogled) Krofi 'Vojne zvezd' iz Pinkboxa. (Pinkbox Donuts) Čeprav neuradni praznik Vojne zvezd traja le en dan, po dolini Las Vegas potekajo posebnosti in dogodki, tudi v baru Millennium Fandom. (Patrick Connolly Las VegasJournal @PConnPie) Oboževalci se lahko igrajo s fliperjem Star Wars Emporium Arcade Bar. (Emporium Arcade Bar) Oboževalci se lahko igrajo s fliperjem Star Wars Emporium Arcade Bar. (Emporium Arcade Bar)

Kdor je gledal filme Vojne zvezd, bo prepoznal slavno črto, Naj bo sila z vami.

V torek lahko oboževalci rečejo, naj bo četrti z vami.

Neuradni praznik Vojne zvezd traja le en dan, a posebnosti in dogodki po dolini Las Vegas bodo zagotovili, da bodo sile vedno z vami.Brezplačen fliper 'Vojne zvezd'

koliko je vreden howard stern

V čast svetovno priznane filmske franšize lahko oboževalci Star Wars ves dan brezplačno igrajo fliper na Star Wars v baru Emporium Arcade Bar, gostje, ki pridejo v kostumih s temo Vojne zvezd, pa prejmejo 10 brezplačnih žetonov igre. Arcade Bar Emporium na Area15 bo prav tako stregel koktajle na temo Vojne zvezd.

Pripravite se na poroko 'Vojne zvezd'

Kapela Little Vegas priznava praznik za pare, ki ne letijo več Solo s poročnim paketom 'Yoda One For Me'.

Pari bodo imeli na izbiro glasbo na temo Vojne zvezd za vstop in recesijo, uradnik pa bo slovesnost izvedel s priljubljenimi linijami Vojne zvezd, na primer dokler nas Zvezda smrti ne razdeli, in ljubim te. Vem.

Slovesnost peska enotnosti bo na voljo v Darksaber Black & Jedi Knight Yellow ali Sith Red & Skywalker Blue peseku, skupaj s šopki, ki jih navdihuje Vojna zvezd, in butoninjami Storm Trooper.

Mladoporočenca bosta s paketom 549 USD prejela brezplačno fotografijo, na kateri sta urejena na ozadju Vojne zvezd in še več.

Dogodek ob 'Vojni zvezd'

Millennium Fandom Bar je uradno ponovno odprt.

Bar v centru mesta, ki je namenjen ljubiteljem pop kulture, vabi goste, da si ogledajo najljubši cosplay Star Wars, prinesejo svoje droide in svetlobne meče ter od 17. ure praznujejo galaktični dan sil. do 1 ure zjutraj

4. maj krofi

koliko je vredna kris jenner

Pinkbox Donuts je zbirko priljubljenih likov iz Vojne zvezd spremenil v krofe do torka, 4. maja. Ponudbe vključujejo My Girl Leia, belo zmrznjeno dvignjeno lupino z dizajnom Princess Leia in dekorjem Oreo, Wookie Wookie, čokoladno dvignjeno palico, na vrhu čokoladno masleno kremo in oblikovanje Chewbacca ter kaj je Ewok, vanilijeva torta z javorjevim zmrznjenim prelivom z belimi in čokoladnimi potresevi, dizajn Ewok in rezine Nilla.