Zvezde za čast Kennedy Center Honors: Al Pacino, James Taylor, Marvis Staples, Eagles prižgejo noč

Teresa Heinz Kerry, prva vrsta, z leve, Honorees Kennedyjevega centra Al Pacino, Mavis Staples, Martha Argerich, James Taylor in predsednica Kennedyjevega centra Deborah Rutter; Zadnja vrsta, z leve, Secreta ...Teresa Heinz Kerry, prva vrsta, z leve, Honorees Kennedyjevega centra Al Pacino, Mavis Staples, Martha Argerich, James Taylor in predsednica Kennedyjevega centra Deborah Rutter; Zadnja vrsta, z leve, državni sekretar John Kerry, Kennedy in častni častniki Joe Walsh, Don Henley, Timothy Schmit in David Rubinstein. (Kevin Wolf/AP) Honoree Al Pacino iz Kennedyjevega centra se rokuje z drugopolkovnikom ameriških marincev Kelleyjem Johnsonom po svečani večerji častnega oddelka državnega oddelka. (Kevin Wolf/AP) Počaščeni častnik Kennedyjevega centra Al Pacino poljubi sošolkinjo Mavis Staples na sredini s častjo Martho Argerich, desno, po State Departmentu za slavnostno večerjo. (Kevin Wolf/AP) Honoree Al Pacino iz Kennedyjevega centra popravi lase po svečani večerji častnega oddelka državnega oddelka. (Kevin Wolf/AP)

Kennedy Center Honors je v nedeljo zvečer predstavil širino ameriške glasbe s čustveno nabitimi nastopi, ki so praznovali evangelijske korenine Mavisa Staplesa, medene vokale Jamesa Taylorja in južnokalifornijske harmonije Eagles.

Na 39. letnem praznovanju življenjskih dosežkov v uprizoritvenih umetnostih so na triurni zabavi častili igralca Al Pacina in pianistko Martho Argerich, ki sta se zaželeno poslovila od Baracka in Michelle Obama, ki sta gostila svoj zadnji poklon. Razprodano občinstvo je nekaj minut stalo in navijalo, ko sta se predstavila predsednik in prva dama.

Predsednik Kennedyjevega centra David Rubenstein se jim je zahvalil za trdno podporo v zadnjih osmih letih, medtem ko je gostitelj Stephen Colbert izkoristil hudomušno priložnost za smeh.Lahko se strinjamo, da nam je Bela hiša dala vodjo, ki je strasten, inteligenten in dostojanstven, je na veselje občinstva, ki je nekaj minut navijalo, ko je Obama stal in mahal, dejal Colbert. Gospod, ne vem, zakaj ste vstali, govoril sem o Michelle.

jeffree zvezda neto vrednost 2018 forbes

Trije vnuki predsednika Johna F. Kennedyja so občudovali odhajajočega predsednika. Prav tako se želimo posebno zahvaliti predsedniku Obami, ki je [Kennedyjevo] dediščino prenesel v novo stoletje in nam pokazal, da je politika še vedno lahko plemenit poklic, je dejal Jack Schlossberg, sin Caroline Kennedy Schlossberg, ki so se mu pridružile sestre Tatiana in Rose na odru operne hiše.

V skladu s tradicijo so častniki sedeli s predsednikom in prvo damo, mahali in pihali poljube, ko je na oder stopila parada zvezd - med njimi Bonnie Raitt, Sean Penn in Ringo Starr. Bilo je veliko pogledov presenečenja (A-listači, ki se bodo pojavili na tributih, so skrivnosti) in nekaj jih je v občinstvu utripalo. Večinoma pa je bilo veselje iz predsednikove skrinjice, saj so častnike počastili z enim premikajočim se poklonom.

Producenta Ricky Kirshner in Glenn Weiss iz skupine White Cherry Entertainment - ki sta bila druga na čelu slovesnosti - sta delila videoposnetek z zasebnih sprejemov ob koncu tedna v Beli hiši in State Departmentu, ki sta občinstvu omogočila, da slišijo odlikovanja odzivov na praznovanja.

Mislil sem, da je prednost te nagrade, da mi ni treba ničesar povedati, je dejal Pacino, potem ko je od državnega sekretarja Johna Kerryja prejel medaljo.

Colbert se je za tretje leto vrnil kot gostitelj dogodka, afere s črnimi kravatami, ki je za umetniški center zbrala približno 6 milijonov dolarjev. CBS bo 27. decembra ob 21. uri predvajal različico. Rubenstein je napovedal, da je bila pogodba CBS za prenos letnega dogodka podaljšana do leta 2025.

Pokloni so se začeli tako, da je Bill Clinton pohvalil Taylor, kantavtorja, ki ga je nekdanji predsednik označil za prijatelja.

Clinton je dejal, da njegov vpliv v našem življenju presega njegov prispevek k ameriški pesmarici. Njegova glasba in besedila so šivi v tkivu našega narodnega življenja.

Kot da bi to potrdil, je country pevec Darius Rucker izvedel nekaj Taylorjevega podpisa Sweet Baby James, preden se je v My Mind zavihtel v Carolino.

Sheryl Crow je bila naslednja z mešanico ognja in dežja in vašega nasmejanega obraza. Garth Brooks je izvedel Shower the People, preden so se jim pridružili Rucker, Crow in Howard University Choir za How Sweet It Is. Številka je vsem v gledališču omogočila, da pokažejo svojo naklonjenost, tako da Taylorju predstavijo najbolj primerno nočno besedilo, kako sladko je biti ljubljen s teboj.

Odsek v čast Pacinu je bil morda najbolj eklektičen večer. Medtem ko je igralec, rojen v New Yorku, kariero igral kot prevarant in gangster, vključno z njegovo najbolj znano vlogo Michaela Corleoneja v filmu The Godfather, so ga soigralci opisali kot radodarnega soigralca in zagovornika ustvarjalnosti in umetnosti. Igralci Sean Penn, Chris O'Donnell in Bobby Cannavale so delili zgodbe o sodelovanju s Pacinom in se mu zahvalili, da je delil njegova darila.

Mislim, da ni igralca iz zadnjih petih desetletij, ki bi bil vplivnejši od Al Pacina, je dejal Cannavale, ki je skupaj s Pacinom na Broadwayu igral v Glengarryju Glen Rossa Davida Mameta in v filmu Danny Collins.

Kevin Spacey je občinstvu ponudil tri korake za ustvarjanje vtisa Al Pacina, Laurence Fishburne in Lily Rabe sta recitirali poezijo iz treh Shakespearovih iger, O'Donnell in Gabrielle Anwar pa sta ponovno ustvarila svoj znameniti tango iz filma Vonj ženske- film, ki je Pacinu prislužil oskarja.

Veselje, da sem z vami delil oder - svoj dom - je bil privilegij mojega življenja, je dejal Rabe, ki se je s Pacinom pojavil na Broadwayu v Beneškem trgovcu.

Odsek se je končal s poudarkom na najboljših Pacinovih trenutkih iz nekaterih njegovih štirih ducatov filmov, med drugim Serpica, Donnieja Brasca Any Given Sunday in seveda Botra.

Gospel in R&B pevec Staples je bil pohvaljen kot umetnik, ki zamegljuje žanre, katerega šestdesetletna kariera je sodelovala z Van Morrisonom, Billyjem Prestonom, Bruceom Hornsbyjem in Chuckom D.

Staples je z očetom in brati in sestrami začela peti kot članica skupine Staple Singers, ki je v petdesetih letih nastopala na pohodih za državljanske pravice in na otvoritvi Kennedyja.

Igralec Don Cheadle je proslavil njeno nadaljnje delo na družbenih vprašanjih: Sporočilo resnice v popolni harmoniji kaže moč umetnosti, da se spremeni.

Mavis Staples je razodetje, tako preprosto je, je dejala pevka Bonnie Raitt.

paul teutul jr neto vrednost 2018

Country rockerka Elle King je na oder stopila s serenado Staples z dvema njenima himnama, Respect Yourself and I'm take You There, preden se je Raitt vrnil na oder z Andra Day za močan duet We Well Not Be Moved in Freedom Highway.

Igralec Jeff Goldblum je poklon predstavil Argerichu, čudežnemu otroku, ki je na glasbeno sceno prišel leta 1957 z zmago na dveh klavirskih tekmovanjih. Goldblum je argentinsko glasbenico pohvalil za njeno tehniko in instinktivno umetnost, češ da je stoletne skladbe prežela z živahnostjo in neposrednostjo.

Predsednik Obama je dodal svoje pohvale. Martha je vodila ena strast, to pa je zvestoba glasbi, je dejal Obama med slovesnostjo v Beli hiši. Rezultat je brezčasna, presenetljiva glasba.

Za praznovanje svoje kariere sta pianist Yefim Bronfman in violinist Itzak Perlman izvedla Beethovnovo sonato. Imam srečo, da živim vse življenje, je dejal Perlman.

Plácido Domingo je predstavil pianistko Yugo Wang, ki je predstavila osupljivo predstavo Velikega tanga Astorja Piazzole.

Večer se je zaključil s čustvenim poklonom Eaglesu, eni najvplivnejših in komercialno uspešnih ameriških rock skupin vseh časov. Ringo Starr je predstavil člane Don Henleyja, Joea Walsha in Timothyja B. Schmita, ki se jim je pridružila vdova Glenna Freya, Cynthia.

Bravo, fantje, mir in ljubezen do vseh, je dejal Starr, ki je slučajno Walshov svak, in Kings of Leon sta stopila na oder in izvedla Take it Easy, prvo številko nihajočega finala.

Eagles naj bi bili del lanske proizvodnje, vendar so člani sprejeli sprejem, ko je Frey zbolel. Soustanovitelj skupine je januarja umrl, njegova odsotnost pa je finalu dodala melanholično noto.

Leto 2016 ne bi moglo imeti težjega začetka ali primernejšega konca, je povedal Irving Azoff, dolgoletni menedžer skupine, ki je zadušil solze.

Hvaležni smo, da smo se rodili in odraščali v državi, kjer se sanje še vedno lahko uresničujejo, je dejal Henley na večerji v State Departmentu. Ta večer želim posvetiti našemu bratu, Glennu. Bil je gonilna sila tega benda. Verjel je v te ameriške sanje.

koliko denarja zasluži cameron dallas

Izvedba filma Vince Gill za Peaceful Easy Feeling je iz občinstva vzbudila solze, nocojšnji Heartache Tonight, uspešnica Eagles, ki jo je skupaj s Freyjem napisal Bob Seger, pa je množico postavil na noge.

Kolumbijski glasbenik Juanes si je prislužil privilegij nastopa v hotelu California, preden so se vsi zataknili do končne številke Life in the Fast Lane.