Tarek Moussa Neto vrednost

Koliko je vreden Tarek el Moussa?

Tarek el Moussa Neto vrednost: 10 milijonov dolarjev

Tarek el Moussa Neto vrednost in plača: Tarek el Moussa je ameriški nepremičninski posrednik in resničnostna televizijska oseba, ki ima neto vrednost 10 milijonov dolarjev. Tarek je nepremičninski posrednik in hišna plavuta s sedežem v okrožju Orange v Kaliforniji. Najbolj znan je po oddaji HGTV Flip or Flop z nekdanjo ženo Christina Moussa (zdaj znana kot Christina Anstead).

Zgodnje življenje in kariera pred HGTV: Tarek el Moussa se je rodil 21. avgusta 1981 in je odraščal v Long Beachu v Kaliforniji. Je arabskega / evropskega porekla. Pol Bližnji vzhod je. Njegov oče je bil vzgojen katoliško na Bližnjem vzhodu v Libanonu in nato v Egiptu. Njegova mama je iz Belgije, moj oče pa se je preselil v Evropo, ko je bil v poznih najstniških letih. Tarek se je rodil v ZDA. Ima sestro po imenu Dominique. Tarek ima odlične odnose s svojo družino, vključno z mamo, očetom in očimom, ki živijo blizu in občasno pomagajo otrokom.

Tarek je nepremičninski posrednik in hišna plavuta s sedežem v okrožju Orange v Kaliforniji. Znan je po uspehu pri nakupu domov na dražbah, prenovi in ​​prodaji z dobičkom. Nepremičninsko dovoljenje si je prislužil pri 21 letih in takoj začel premikati hiše. Svojo bodočo ženo Christino Haack je spoznal prek industrije preobrata. Hitro so se povezali s Christino, ki se je osredotočila na oblikovanje, Tarek pa je vodil prenove. Posel je cvetel, dokler gospodarstvo ni propadlo leta 2008. Po nesreči sta Tarek in Christina slavno od življenja v veliki razkošni hiši, ki staneta 6000 USD na mesec, postala majhno stanovanje, ki je stalo 700 USD na mesec.

Tarek in Christina sta vodila skupino El Moussa v okrožju Orange v Kaliforniji, na območju z eno največjih stopenj zaprtja v državi med nesrečo stanovanjske industrije. Tarek, Christina in njihov partner Pete De Best so za 115.000 dolarjev kupili svojo prvo investicijsko hišo v Santa Ani. Po prodaji nepremičnine za dobiček v višini 34.000 ameriških dolarjev je trio razdelil denar in še naprej preusmerjal hiše ter svoje naložbe v nepremičnine razširil v Arizono in Nevado.

Tarek in Christina sta se poročila leta 2009 in sčasoma imela skupaj dva otroka, deklico Taylor Reese in fanta Braydena Jamesa.

HGTV in Rise to Fame : Ko si je svetovno gospodarstvo opomoglo, sta se tudi Tarek in Christina ukvarjala z nepremičninami. Leta 2011 je Tarek po volji prosil prijatelja, naj ga posname, Christina pa je hišo premikala od začetka do konca, da bi jo uredila v avdicijski trak. Trak je skupaj s Christinino stranjo na Instagramu pritegnil pozornost proizvajalcev pri Pie Town Productions in HGTV. Christina in Tarek sta leta 2012 podpisala pogodbo s HGTV, njuna oddaja Flip or Flop pa je bila premierno predstavljena aprila 2013. Oddaja spremlja zakonca skozi pogosto napet postopek oddaje ponudb za nepremičnine, prenovo in obnovo, tako da je konkurenčna na trgu. in ga nato preprodali. Tarek vodi prenovo, medtem ko Christina skrbi za oblikovanje in jih drži po urniku. Med letoma 2013 in 2017 sta Christina in Tarek v sedmih sezonah posnela 92 epizod. Par je postal izjemno priljubljen.

Leta 2020 je novo oddajo Tarek, Flipping 101 s Tarekom El Mousso, napovedal HGTV. V oddaji nastopa Tarek, ko mentorira nepremičninske novince, ki jim pomagajo spoznati skrivnosti uspešnega prevračanja.

Diagnoza raka: Leta 2013 je Ryan Reade, registrirana medicinska sestra in oboževalec oddaje, pisal produkcijski družbi programa. Predlagala je, naj zdravnik pregleda cmok, ki je bil viden na Tarekovem vratu, ki ga je videla med gledanjem Flipa ali Flopa. Izkazalo se je za raka. Tareku so diagnosticirali raka testisov in raka ščitnice. Medicinska sestra je Tareku verjetno rešila življenje, tako da mu je omogočil iskanje zdravljenja, preden je to postalo glavna težava. Potem ko je Reade stopil v stik s producenti, se je El Moussas zahvalil Readu v videoposnetku, ki ga je mogoče videti na HGTV.com.

Koliko Tarek el Moussa zasluži s HGTV ? V zgodnjih sezonah šova sta Christina in Tarek zaslužila razmeroma pičlih 10.000 ameriških dolarjev na serijo. To je znašalo približno 130.000 USD za sezono. Do tretje sezone se jim je plačilo na epizodo zvišalo na skupno 40.000 USD, približno 600.000 USD na sezono.

Getty

Ločitev od Christine : Na žalost sta se maja 2016 Tarek in Christina razšla. Njun razkol se je zgodil kmalu po incidentu, ko je bila policija poklicana na njihov dom, potem ko je Tarek po prepiru pobegnil iz doma in naj bi bil samomor. Tarek je trdil, da nikoli ni bil samomoriven in se je preprosto odpravil na pohod s pištolo, da bi se zaščitil pred divjimi živalmi. Januarja 2017 sta vložila zahtevo za ločitev. Z ločitvijo je bila prihodnost njune oddaje in njihove nepremičninske agencije El Moussa v solastništvu negotova. Njuna ločitev je bila dokončana januarja 2018. Res sta uspela posneti osmo sezono Flip ali Flop po ločitvi in ​​zdi se, da imata precej prijateljski odnos po ločitvi in ​​sorodstvu. Po ločitvi je bila skupina El Moussa razpuščena in se zdaj vodi pod imenom Tarek and Associates.

Christina se je poročila z angleško televizijsko voditeljico Ant Anstead decembra 2018. Imata sina Hudsona Ansteada, rojenega 6. septembra 2019. Približno v času zakonske zveze sta kupila hišo v Newport Beachu, v Kaliforniji, le dve ulici stran, v višini 4,1 milijona dolarjev.

Povezava s prodajo Sunset's Heather Rae Young: Tarek in Heather Rae Young, nepremičninski posrednik skupine Oppenheim v Los Angelesu, ki sta v oddaji Netflix Selling Sunset, hodita od julija 2019. Heather je zagotovo najbolj zamočena od nepremičninskih agentov pri prodaji sončnega zahoda, a morda zato nepremičnine niso njen glavni nastop, ampak njen stranski vrvež. Heather je vzor za agencijo EMG. Na Instagramu ima več kot 600.000 sledilcev. Februarja 2010 je bila Playboyeva igralka meseca. Tako kot Tarek je tudi Heather rojena v Južni Kaliforniji. Svojo kariero kot poklicni model je začela pri 18 letih. Kot nepremičninska posrednica je specializirana za odmevne in bogate stranke, vključno z zvezdniki, glasbeniki in športniki. Heather je navdušena nad pravicami živali. Zavzema se za vzdrževanje kondicije in zdravo prehranjevanje. Zelo rada teče na plaži s svojimi tremi psi Sebastianom, Baxterjem in Brandyjem. Med drugo sezono prodaje sončnega zahoda Heather ne more nehati govoriti o Tareku, njunem razmerju, kako rada ga ima in njegove otroke ter kako hčerko Taylor ima za enega svojih najboljših prijateljev.

Nepremičnina: Konec aprila 2020 je Tarek razkril, da se je preselil od doma, ki ga je kupil, potem ko se je od Heather ločil od zdaj že nekdanje žene in namesto novega kraja na plaži Newport Beach - vendar so na koncu odstopili od te ponudbe zaradi pomanjkljivosti doma. Tarekov nekdanji dom je bil že prodan, zato so našli drugo možnost: elegantno, sodobno hišo na plaži, le blok od oceana, ki jo nameravajo najeti vsaj za eno leto. Heather vzdržuje stanovanje tudi v zahodnem Hollywoodu, bližje svoji pisarni na Sunset Stripu.

Tarek Moussa Neto vrednost

Tarek el moussa

Neto vrednost: 10 milijonov dolarjev
Zadnja posodobitev: 2020
Vse neto vrednosti se izračunajo na podlagi podatkov, pridobljenih iz javnih virov. Če so na voljo, vključujemo tudi zasebne nasvete in povratne informacije, ki jih prejmejo od znanih oseb ali njihovih predstavnikov. Čeprav si prizadevno prizadevamo zagotoviti, da so naše številke čim bolj natančne, razen če ni drugače navedeno, so le ocene. Pozdravljamo vse popravke in povratne informacije s spodnjim gumbom. Smo se zmotili? Pošljite predlog za popravek in nam ga pomagajte popraviti! Pošljite popravek Diskusija