Na tisoče se jih udeleži zabave Raiders Watch v centru Las Vegasa

Pogled na uradno zabavo raiders Watch Party v Downtown Las Vegas Event Center v petek, 24. avgusta 2018. (The D Las Vegas)Pogled na uradno zabavo raiders Watch Party v Downtown Las Vegas Event Center v petek, 24. avgusta 2018. (The D Las Vegas) Pogled na uradno zabavo raiders Watch Party v Downtown Las Vegas Event Center v petek, 24. avgusta 2018. (The D Las Vegas) Pogled na avtodom Spiegelworld Falzone Circus, ki se odpravlja v Burning Man v soboto, 25. avgusta 2018 (Ross Mollison) Larry Ruvo, soustanovitelj in predsednik organizacije Keep Memory Alive, s svojo ženo Camille, soustanoviteljico in podpredsednico Keep Memory Alive, predstavi prejemnika nagrade za negovalca Siegfrieda Fischbacherja, prikazanega na zaslonu s partnerjem Royjem Hornom, med 21. neprofitno organizacijo. vsakoletna svečana prireditev Power of Love, ki zbira denar za programe in storitve Centra za zdravje možganov Cleveland Clinic Lou Ruvo, v dvorani MGM Grand Garden Arena v Hendersonu v četrtek, 27. aprila 2017. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto

Kot lepljeni Stickum Fred Biletnikoff Raidersi, ki so pri podaji Ken Stablerja trdno prijeli središče Las Vegasa.

Prva uradna zabava Raiders Watch v Downtown Las Vegas Event Center je v petek zvečer privabila približno 3000 oboževalcev. Shindig je bil brezplačen, igra na velikih platnih pa zgolj razstava med Raiders in Green Bay Packers v Oaklandu.

Uradniki napadalcev so bili s prizoriščem zadovoljni.Že dolgo se ugovarjamo tej možnosti, je dejal D Las Vegas podpredsednik za operacije Jeff Victor , ki rezervira center dogodkov. Prišli so si ogledati naše nedeljske zabave v NFL -u in nato naše zabave za ogled Vegas Golden Knights. Verjamem, da so bili zelo zadovoljni s potekom sinoči. Tudi mi smo bili.

Od 9. septembra bo zunanje prizorišče poleg D Las Vegasa vsako nedeljo gostilo 21-ali starejše straže skozi končnico NFL in Super Bowl. Za tiste, ki iščejo senco, nameščajo odprt šotor.

S&R časti Leach

Siegfried & Roy so bili v prvi epizodi Lifestyles of the Rich and Famous, marca 1984. Gostiteljico Robin Leach je replika stropa Sikstinske kapele vrgla nad bar dvojice v njihovem domu v Las Vegasu vrednem 10 milijonov dolarjev.

Dvojica se je v izjavi poklonila Leachu, ki je umrl v petek v starosti 76 let:

Ponosni smo, da smo bili del 'Življenjski slog bogatih in slavnih' od njegove ustanovitve. Robin Leach je bil značilen glas naše skupnosti in sestavni del 'Siegfried & Roy Final Bow', ki je zbral milijone dolarjev za Cleveland Clinic Lou Ruvo Center za zdravje možganov.

The Final Bow 'je bila zadnja ponovna predstavitev dvojca na gala dogodku Keep Memory Alive Power of Love leta 2009 na Bellagio . Leach je premagal tisti dogodek, med katerim je S&R naredil veliko mačko Mantecore - istega tigra, ki ga je vlekel Roy Horn izven odra 3. oktobra 2003 - se ponovno pojavijo.

Kar zadeva javno praznovanje življenja Lecha, njegovega sina Steven Leach pravi, da družina in bližnji prijatelji pregledujejo možnosti za dogodek v Las Vegasu. Leach pravi, da je prepričan, da bo tukaj pokopan njegov oče, in pravi: 'Smiselno je, ker je imel tako rad Las Vegas. To bi si želel.

Pravi klovnov avto ...

V soboto so ob ameriški avtocesti 95 med Las Vegasom in Renom ropotali radovedni, prilagojeni avtodomi. Opremljena z logotipom družinskega cirkusa Falzone, ploščad vleče uradnike iz Spiegelworld na letno Festival Burning Man.

Ustanovitelj produkcijskega podjetja Ross Mollison vodi oddajo Untitled IV, ki je del družinskega cirkusa Falzone.

Predstave bodo predvajane od torka do petka med glasbenim, umetniškim in kulturnim festivalom. Lika Spiegelworlda Evgeny Alfonso Falzone-Buzukhov in Beverley Rossina Falzone-Buzukhov, prej iz Vegas Nocturna v Cosmopolitan iz Las Vegasa, vodite igralsko zasedbo.

Mollison večno lovi nove talente. Objavil je posnetek avtodoma Falzone s komentarjem Spotted in Tonopah, avdicijo talentov v motelu Clown.

Spuščanje ročic

Postaja Palace prihodnjo soboto zvečer prireja ognjemet kot del velikega praznovanja ponovnega odprtja. Dogodek se prične ob 17.30. z Rockfestom z brezplačnimi nastopi klasično-rock tribute skupin ( Mirage: Visions of Fleetwood Mac; Piromanija: Poklon Def Leppard; in Trojica: poklon Potovanje, Styx in Tujec ). Ta rock-fest je predstava za vse starosti; osebe, mlajše od 21 let, morajo spremljati odrasla oseba.

Ognjemet, ki ga proizvaja Station Casino faves Ognjemet Gruccija, sledi ob 21.30. Javni prostori za ogled so na prizorišču dogodka, za novo razširjenim igralniškim prostorom na južni strani nepremičnine (ob novem letovišču) in na površinskem parkirišču, obrnjenem proti aveniji Sahara.

Cool Hang Alert

Lily Bar v mestu Bellagio. Kaj pa? Pridite na počitnice po meri, ostanite pri glasbi v živo brez kritja. Pijače, kot je Mean Green Mule, ustvarja glavni miksolog skupine Hakkasan, Tim Weigel . Glasbena dejanja so tako priljubljena v Vegasu Zgrožen! (Torek in 20. september), Jeremy Cornwell (Četrtek, 13., 25. in 27. september), Daniel Park (4. september), Harmonove oči (6. september), Shawn Eiferman (11. september) in Dino & The Sharps (18. september).

Skupaj z Dino & The Sharps sem visel Tony Felicetta, v sredo in bil navdušen nad tem, koliko domačinov (vključno s tem) je našlo to obešanje.