Klub Tommyja Rockerja v Las Vegasu znova odpira glasbo v živo

Joey Vitale, levo, in Tommy Rocker nastopita v soboto, 23. maja 2020, v Mojaveju Tommyja Rockerja ...Joey Vitale, levo, in Tommy Rocker nastopita v soboto, 23. maja 2020, v Mojave Beach Bar & Grill Tommyja Rockerja v Las Vegasu. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker nastopa v soboto, 23. maja 2020, v restavraciji Mojave Beach Bar & Grill Tommyja Rockerja v Las Vegasu. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker nastopa v soboto, 23. maja 2020, v restavraciji Mojave Beach Bar & Grill Tommyja Rockerja v Las Vegasu. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Mojave Beach Bar & Grill Tommyja Rockerja v Las Vegasu. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker nastopa v soboto, 23. maja 2020, v Mojave Beach Bar & Grill Tommyja Rockerja v Las Vegasu. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Tommy Rocker nastopa v soboto, 23. maja 2020, v restavraciji Mojave Beach Bar & Grill Tommyja Rockerja v Las Vegasu. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Moški, oborožen s starinskim Fender Telecasterjem in kavbojskim klobukom v brazgotinah, vpraša: Koliko je ura !?

Njegovi prijatelji, razpršeni po sobi, kričijo nazaj: Čas je za ekipno pijačo!

Tommy Rocker nato iz rdečega solo skodelice iz nosilca, pritrjenega na stojalo za mikrofon, požira nekaj, čemur bomo rekli FizzyWater. Oblaček za skupinsko pijačo je ena od Rockerjevih podpisnih potez v njegovih vikend oddajah v Mojave Beach Bar & Grill Tommyja Rockerja na Dean Martin Drive.Posel je že dolgo v senci Ria; zdaj je tudi v senci stadiona Allegiant.

Med zaprtjem COVID-19 je bil klub temen. Ni bilo smiselno poskušati streči svoji običajni stranki delavcev v gostinstvu iz letovišč Strip na vzhodu, ki so prav tako zaprta. Toda Tommy Rocker je bil ponovno odprt v četrtek. V soboto je bila tretja predstava lastnika in glasbenika.

Zarjavel sem, je dejal po poliranju štiriurnega koncerta, ki se je začel ob 19. uri. Pozabil sem besede na pesmi, ki jih pojem že leta.

Takšni možganski izpadi skoraj niso bili bistvo. Množica okoli 20 strank ni opazila in ne bi mogla skrbeti manj. Večina jih je visela za nekaj pijač. Nekateri so zagrizli - jaz sem imel hamburger iz lososa. Rockerjeva žena Donna je polirala krožnik s piščančjimi prsti.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Od sinoči @tommyrockerslv: Ikoničen avtobus #VW, maskiran #Vegas #GoldenKnights #Pirate…. . . . . #pevec #zabava #covid19

Objava, ki jo je dal v skupno rabo John Katsilometes (@johnnykats1) 24. maja 2020 ob ​​8:13 PDT

Medtem pa Rocker in njegov spremljevalec pri petju/glasbeniku, Joey Vitale , zaigrali in zapeli klasični rock ter nekaj podeželskih melodij na spremljevalne skladbe. V nasprotnem primeru je bil mikrofon ob Rockerjevi strani odprt, da lahko kdorkoli pride in poje skupaj.

Vse to je za vas pomenilo prvo doživetje zabave v živo Obiskoval sem Zombie Burlesque v gledališču V. v trgovinah Miracle Mile Shops na Planet Hollywood 17. marca. To je bilo prejšnjo noč Guverner Steve Sisolak je zaradi izbruha koronavirusa zaprl naročila, ki niso nujna.

Pri Rockerju je bilo pričakovano drugače. Bar je bil zaprt, avtomati za video poker pa onemogočeni. Osebje se je držalo direktiv o socialni razdalji, sedelo je pri mizah na več sedežih narazen in jih redno čistilo. Očala so odnesli in jih namesto napolnili zamenjali. Rockerjev drugi mikrofon je bil izbrisan, ko je kdo prišel peti (en pokrovitelj je to storil, drugi pa povedal šalo).

Strežniki so nosili maske za obraz, stranke pa vsaj v zadnjih dveh urah noči niso. Tisti, ki so prišli skupaj, so sedeli skupaj. Rocker je dejal, da je v dneh pred ponovnim zagonom v četrtek redno temeljito čistil celotno premoženje, njegov načrt ponovnega odpiranja pa je pobral iz centrov za nadzor in preprečevanje bolezni, zvezne uprave za zdravila, zdravstvenega okrožja Južne Nevade in odbora za nadzor iger na srečo v Nevadi.

Imamo dokumente in sklope dokumentov, pravi Rocker. Preučili smo vse direktive. Sestrska restavracija Rockerjev, Black Mountain Grill v Hendersonu, je ostala zaprta s storitvami prevzema in dostave zaradi zaustavitve COVID-19. Donna Rocker pravi, da je 90 odstotkov zaposlenih v tej restavraciji ostalo na plačilni listi.

Tommy Rocker je občasno igral akustične sklope za avtomobile, parkirane pred Black Mountain Grill. Dva lokala in igralni avtomati njegove kantine se bodo odprli, ko bo Sisolak odobril, da se te dejavnosti vrnejo v drugi fazi državnega načrta ponovnega odprtja.

Sisolak ima v torek novinarsko konferenco, ki naj bi 4. junija objavila datum ponovnega odprtja igralnic po vsej državi. Če ta načrt drži, bi podjetjem, kot je Rocker, omogočil, da nadaljujejo s poslovanjem z video pokerjem. Pravi, da bodo stranke v baru sedele z enim sedežem med vsakim strojem. Te naprave so ključne za Rockerjevo poslovanje.

Tudi občutek zaupanja med tistimi, ki hodijo v kantino.

Ljudje morajo vedeti, da smo upoštevali vse smernice za ponovno odprtje, to je glavna stvar, pravi Rocker. Stranka se mora počutiti varno, saj nihče ne ve, kako dolgo bo to trajalo.