Vans, umetnik Damien Hirst lansira linijo čevljev na dlani

Damien HirstMotivi Damiena Hirsta so predstavljeni v novi liniji čevljev Vault by Vans v partnerstvu z družbo Palms v Las Vegasu. (Dlani) Motivi Damiena Hirsta so predstavljeni v novi liniji čevljev Vault by Vans v partnerstvu z družbo Palms v Las Vegasu. (Dlani) Motivi Damiena Hirsta so predstavljeni v novi liniji čevljev Vault by Vans v partnerstvu z družbo Palms v Las Vegasu. (Dlani) Motivi Damiena Hirsta so predstavljeni v novi liniji čevljev Vault by Vans v partnerstvu z družbo Palms v Las Vegasu. (Dlani)

Priznana umetnica in znana blagovna znamka čevljev sta začela partnerstvo z družbo Palms.

koliko denarja zasluži ali

Damien Hirst , Vault by Vans in letovišče off-Strip sodelujeta v šestdelni zbirki z motivi Hirst, imenovano The Vault by Vans x Damien Hirst collection. V sporočilu za javnost, objavljenem v torek, bodo Hirstove lise, metulji, slike in lobanje oblikovane po Vansovih klasičnih stilih Sk8-Hi in Classic Slip-On.

Čudovito je sodelovati s podjetjem Palms and Vans pri tem projektu, je v izjavi dejal Hirst. Vedno sem imel rad Vans in umetnina na teh čevljih odlično deluje. Komaj čakam, da jih ljudje vidijo. Za umetnika je neverjetno, da ima takšno svobodo, ki sta mi jo dali Palms in Vans.Kolekcija Vault by Vans x Damien Hirst je 6. decembra na voljo izključno v Palmsu in tudi v trgovini Vans v 219 Bowery v New Yorku. Za več informacij pojdite na www.palms.com/vans .

Umetnost je bila v središču gostujočih izkušenj v Palmsu in v skoraj vse podrobnosti nepremičnine smo vstavili dela obeh uveljavljenih umetnikov, kot je Hirst, do novih, nastajajočih umetnikov, kreativni direktor Palms Tal Cooperman je zapisano v izjavi. Nisem si mogel zamisliti boljšega partnerja, ki bi nadaljeval naše sodelovanje s Hirstom kot Vansom, modnim začetnikom, ki prav tako oznanja pomen položaja umetnosti v današnji kulturi.

holly marie combs neto vrednost 2018

Hirstov prispevek k oblikovanju in dobrinam Palmsa vključuje razkošen apartma Empathy Suite in Unknown, vstopni bar letovišča s 13 metrov dolgim ​​tigrastim morskim psom, razdeljenim na tri dele.

PodKats! kodiranje