Vegas je zadel 'Menopavza', pripravljen za ponovno ogrevanje po 16-mesečnem premoru

Jacquelyn Holland-Wright nastopa kot Soap Star, z leve, Lisa Mack kot Professional Woman, Che ...Jacquelyn Holland-Wright, levo, je Soap Star skupaj z Liso Mack kot profesionalno žensko, Cherity Harchis kot gospodinja iz Iowe in Vita Corimbi kot zemeljska mati med vajo 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v sredo, julija 21., 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Cherity Harchis nastopa kot Iowa Housewife, z leve, Vita Corimbi kot Earth Mother, Lisa Mack kot Professional Woman in Jacquelyn Holland-Wright kot Soap Star med vajo 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v Las Vegasu, v sredo, 21. julij 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Cherity Harchis nastopa kot gospodinja Iowa med vajo 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrah's v Las Vegasu, sreda, 21. julij 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Vita Corimbi, levo, nastopa kot zemeljska mati s Cherity Harchis kot gospodinja Iowe, Lisa Mack kot profesionalna ženska in Jacquelyn Holland-Wright kot milnica med vajo 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v sredo, julija 21., 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Lisa Mack, levo, nastopa kot profesionalna ženska z Jacquelyn Holland-Wright kot Soap Star in Vito Corimbi kot Earth Mother med vajo 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v Las Vegasu, sreda, 21. julij 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Lisa Mack nastopa kot poklicna ženska, levo, in Cherity Harchis kot gospodinja Iowe med vajo pesmi 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v Las Vegasu, sreda, 21. julij 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Jacquelyn Holland-Wright, levo, je Soap Star skupaj z Cherity Harchis kot gospodinjo Iowe, Vito Corimbi kot zemeljsko materjo in Lizo Mack kot profesionalno žensko med vajo 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v sredo, julija 21., 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae Jacquelyn Holland-Wright nastopa kot Soap Star, levo, in Cherity Harchis kot gospodinja Iowe med vajo 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v Las Vegasu, sreda, 21. julij 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @ novinec__rae Jacquelyn Holland-Wright je milna zvezda v filmu 'Menopause The Musical' v kabaretu Harrah v Harrahu v Las Vegasu, sreda, 21. julij 2021. (Rachel Aston/Las VegasJournal) @rookie__rae

Predstavljate si, kako bi lahko prvotno srečanje potekalo za Menopause The Musical v Las Vegasu:

Imam predstavo za Las Vegas. To je muzikal. Gre za menopavzo ...

Naslednji!Ampak ne, muzikal o menopavzi v mestu greha zelo dobro dozori. Glasbena menopavza se ta konec tedna vrača v Harrahov kabaret. Njegov prvi predogled naj bi bil v četrtek zvečer. Menopavza je skozi leta preživela neštete zabavne trende in je bil nestabilen trg zabave v živo.

Menopavza je najdaljši muzikal v mestu doslej, čeprav je glasbeno gledališče še posebej težko prodati v hotelskih igralnicah v Vegasu. Vodilni primer je bil navdihnjen lak za lase, ki so ga odprli v Luxorju v začetku leta 2006, približno ob istem času kot menopavza. Ta predstava, ki jo vodi zasedba kalibra Broadway Harvey Fierstein in Dick Latessa, odprta in zaprta v petih tednih.

Kljub temu je menopavza neozdravljiva uspešnica, katera 5.673 nastopov nastopi v Vegasu. Oddaja nagovarja jesen življenja, vendar je februarska senzacija, ki se je februarja 2006 odprla v kabinetu Shimmer v Las Vegas Hiltonu, februarja 2009 se je preselila v razstavni prostor atrijskega luksorja, februarja 2015 pa v Harrah's.

Menopavza je tudi edina produkcija lastniškega kapitala, ki še vedno igra v Las Vegasu in vodi razpored osmih predstav na teden po Broadwayu, kar je preživelo še en trend šovbiznisa.

Če bi pred 16 leti vedel, kar zdaj vem o Las Vegasu, ne bi nikoli prinesel 'Menopavze', je med zadnjo generalno vajo v sredo v Harrahovem kabaretu, pred ponovnim odprtjem oddaje, dejal koproducent Alan Glist. Ampak tukaj smo. Premagali smo vse možnosti.

Razlog za uspeh v menopavzi se začne s številno zasedbo oddaje, tesnim stripovskim pisanjem in igralsko zasedbo. Menopavza je vedno zaposlovala velike komične igralke in pevke. Življenje Corimbi Drew (Mati Zemlja v predstavi) je izvirna igralka. Glavni igralci so Cherity Harchis (gospodinja iz Iowe), Lisa Mack (poklicna ženska) in Jacquelyn Holland-Wright (milna zvezda). Krissy Johnson Millstein zaigra vse vloge.

koliko je vredna jackie evancho

Menopause je v svojih 16 letih v Vegasu zaposlila tudi gostujoče zvezde, kot sta Susan Anton (v Luksorju) in Cindy Williams iz Laverne in Shirley slave (v zadnjem času pri Harrah's). Williams, ki še vedno živi v Las Vegasu, bi se lahko vrnila v produkcijo, saj je pravkar končala z oddajo za eno žensko, Me, Myself & Shirley, v Boca Ratonu, Fla.

Oster scenarij predstave, ki ga je prvotno napisal Jeanie Landers, je zdržala skozi leta. Menopavza je bila dejansko izvedena v majhnem gledališču v Orlandu, Florida, leta 2001, preden je prevzela Las Vegas Hilton.

Današnja zasedba se sprašuje, kako je Menopavza dosegla takšno moč.

Dejavnik dolgoživosti je zato, ker je smešen, pravi Corimbi Drew. In to je povezano. Vse pesmi so prepoznavne - Beach Boys, Aretha Franklin. To je zvočni posnetek življenja ljudi. Ljudje se takoj oglasijo.

California Girls Good Vibrations and Help Me Rhonda sta številki Beach Boys. Naslovnica Chain of Fools iz Franklina je vrhunec. Slišal sem skozi vinsko trto, I Got You Babe, Stayin ’Alive in What’s Love Got To With With It je vse prepevano v živo z odra.

Pesmi se vrtijo skozi satirični mešalnik. Moj fant so moja stegna. Imam vroč vroč trenutek, je podvrsta besedila v Heat Waveu.

kaj se je zgodilo staršem scotta disicka

Glasbena vez ohranja občinstvo angažirano. Tako delajo tudi nekatere univerzalne gage v oddaji.

Moški uživajo, čeprav gre za spremembe, pravi Corimbi. Kolikokrat so bila vaša očala na glavi in ​​pozabite, kje so?

Veliko. Toda bolj malo verjeten trenutek je sledenje pol ducata redovnic v produkcijskem šovu v Las Vegasu. To se je zgodilo pred približno petimi leti v menopavzi. Alan in Kathi Glist se še vedno sprašujeta, kateri od tržnih dodatkov oddaje je prišel v samostan.

Redne sestre so se pri tem odlično zabavale, a en prizor pred koncem predstave je zaskrbel producente in igralsko zasedbo. To je številka Samo ti, kjer igralska zasedba uporablja gospodinjske predmete kot mikrofone - žlice, lopatice in podobno. Gospodinja Iowa, glavna pevka, uporablja rožnato igračo za odrasle.

Ko se je pesem začela in je bil odkrit rekvizit, so se vse glave obrnile k redovnicam. Na veliko olajšanje so se nasmejali. Udeležili so se tudi srečanja in pozdrava po predstavi.

Spomnim se tiste noči! Mack pravi. Kar naprej sem gledala redovnice. Plesala bi in gledala nune. Bil sem nervozen zaradi Iowe. Zmagali pa smo redovnice. Bilo je super.

Mislim, da so se počutili pooblaščene, tako kot vsi drugi, pravi Corimbi Drew. To je lepota predstave.