Restavracije Virgin Hotels združujejo najboljše Hard Rock s svežimi izbirami

Upodobitev jedilnice pri Olives. (Virgin hoteli Las Vegas)Upodobitev jedilnice pri Olives. (Virgin hoteli Las Vegas) Upodobitev bivalnega prostora pri Olives. (Virgin hoteli Las Vegas) Upodobitev sobe Shag, ki je del hotelskega prostora Commons Club. (Virgin hoteli Las Vegas) Upodobitev lokala v klubu Commons. (Virgin hoteli Las Vegas)

Novi Virgin Hotels Las Vegas, ki bodo predvidoma odprti novembra, bodo dobesedno ponudili okus starega in novega.

Razvijalci projekta, ki bo nadomestil hotel Hard Rock, v svojem portfelju restavracij vračajo najboljše restavracije tega premoženja v obliki Nobuja, ki so ga leta 1995 odprli z letoviščem, in MB Steak, novejšega dodatka, ki je bil zgrajen. močno sledenje.

Novi hotel, katerega končni datum odprtja naj bi bil objavljen sredi tega meseca, se bo v Las Vegasu vrnil tudi večkratni nagrajenec James Beard, nagrajeni kuhar Todd English. Angleške oljke so se odprle z Bellagiom leta 1998 in so bile tam vidne, dokler ga dve desetletji pozneje ni preselila preselitev Spaga.V marčevskem intervjuju je Angleščina dejala, da bodo nove oljke zelo spominjale na staro.

To je oljka naslednje generacije, je dejal. Vedno rad rečem 2.0. V smislu Sredozemlja bom to zagotovo obdržal. Mislim, da si večina ljudi želi veliko zanimivih, zabavnih idej. To bo nekaj stvari, po katerih sem znan in sem jih delal v Vegasu že 20 let. Goveji carpaccio - včasih smo prodajali 150 na dan.

Toda pri novih oljkah ne gre samo za meso; Angleži so dejali, da bo rastlinam prijazna, kar je sredozemska hrana.

Anglež je rekel, da je zanj pomembno privabiti domačine.

nova TV oddaja z Nicole Kidman

Še pred spletnimi rezervacijami bi, če bi imeli lokalno številko, poskrbeli, da bi imeli mizo, je dejal. Mislim, da je to nekaj pomembnega. Kjer smo v igralnici, je enostavno priti do nas.

Angleži so povedali, da namerava tukaj bivati, in je navdušen nad vrnitvijo v Las Vegas. (Načrtuje tudi živilsko tržnico/halo na območju 15, ki naj bi se odprla ta mesec.)

koliko je christian laettner neto vreden

Richard Boz Bosworth, predsednik in izvršni direktor Virgin Hotels Las Vegas, je dejal, da je angleščina naravna izbira nepremičnine.

Bil sem potrošniški oboževalec Todda in Olives iz leta 1999 v Charlestownu v Massachusettu, je dejal Bosworth. Seveda sem že vrsto let prebivalec Las Vegasa, pogosto sem hodil k Olives v Bellagio, pa tudi k Todd English P.U.B., ki je bil v The Shops at Crystals, vendar se je zaprl.

Imeli smo izreden interes, da bi Todda pripeljali v krog, je dejal. On je odličen partner - vse, kar si želimo v kulinariki.

Bosworth je dejal, da je angleščina pomagala tudi pri privabljanju nekaterih drugih restavracijskih partnerjev letovišča.

Poleg Olive, Nobu in MB Steak so:

Night + Market iz Los Angelesa, ki ima navedeno poslanstvo okusne tajske hrane, da olajša pitje in zabavo med prijatelji. Pred kratkim je bil nominiran za najboljšega vinskega programa Jamesa Bearda.

neto vrednost joan crawford ob smrti

Kassi Beach Club od Nicka Mathersa, ustvarjalca Elephante v Santa Monici in Kassi Cluba v Los Angelesu. Restavracija ob bazenu in ultralounge obljubljata primorske italijanske okuse z mediteranskim duhom.

Casa Calavera iz skupine Hakkasan s tradicionalno mehiško kuhinjo sredi sproščenega doživetja na prostem z nogami v pesku za jedilnico in energičnega vzdušja nočnega življenja pred zabavo.

Denar, srček! veteran industrije Justin Massei bo imel notranje in zunanje terase s športnimi stavami in interaktivnimi igrami

Pizza Forte se bo vrnila od dolgoletnih lokalnih restavratorjev iz družine Ferraro.

Afters Ice Cream, ljubimec družabnih medijev v južni Kaliforniji, znan po edinstvenih stvaritvah, kot je sendvič s krofom Milky Bun, bo odprl svojo prvo lokacijo zunaj Kalifornije.

Na voljo bo tudi Commons Club, značilnost vsake nepremičnine Virgin Hotels. Imela bo The Kitchen v klubu Commons, kjer bo do pozne noči služil zajtrk, vključno z jedmi, ki odražajo deviške britanske korenine; Bar v klubu Commons; Soba Shag z družabnimi dogodki in zabavo v živo; in kavarno Funny Library, skupaj s skupnim delovnim prostorom.