Wolfgang Puck želi, da bi se Las Vegani počutili kot doma v Spagu v Bellagiu

Jennifer Lopez praznuje izid novega singlaJennifer Lopez praznuje izid novega singla 'Dinero' z Wolfgangom Puckom, ko je 20. maja 2018 v Las Vegasu v Nevadi podlegel pogled na novi Spago. (Fotografija Denise Truscello/Getty Images za MGM Resorts International) Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck se fotografira v Spagu v Bellagiu 20. maja 2018 v Las Vegasu v Nevadi. (Fotografija Denise Truscello/Getty Images za MGM Resorts International) Wolfgang Puck (2. iz L) 20. maja 2018 v Las Vegasu v Nevadi pozira za fotografijo v Spagu v Bellagiu. (Fotografija Denise Truscello/Getty Images za MGM Resorts International) Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Wolfgang Puck spodbuja goste, da dobro izkoristijo bar meni in pri enem obisku Spaga poskusijo veliko majhnih zalogajev. Anthony Mair Campachi crudo bo med novo ponudbo na novi lokaciji Spago. Jagodna sladica bo narejena iz mandljevo nasoljenega streusela, jagodnega konfita in mikro bazilike. Anthony Mair Campachi crudo bo med novo ponudbo na novi lokaciji Spago. Out on the Tiles bodo vključevali tekilo, Aperol, hibiskus, grenivkine in limetine sokove s kandiranim cvetom hibiskusa.

Če bi obstajal dvom, ali bi imel novi Spago, ki naj bi se odprl prvi teden junija v Bellagiu, zvezdno moč stare lokacije Forum Shops ali izvirnika LA -ja, ga je Jennifer Lopez počivala, še preden je bila gradnja sploh končana .

Po nastopu na Billboard Music Awards 20. maja se je J-Lo s svojo posadko odpravila v nov prostor s teraso s pogledom na slavne vodnjake, da bi proslavila izid svojega novega singla Dinero. Večer je bil po vsej verjetnosti izjemen uspeh, kuhinjsko osebje je dalo vzorce prihodnjega, Puckov 12-letni sin Oliver pa se je pridružil voditeljici večera na plesišču.

koliko je vredna melissa gilbert

Puck znanim osebnostim ni tuj. Od oskrbništva z oskarji do prigrizkov v zakulisju v Koloseju v palači Caesars so obiski največjih A-listov v mestu v DNK njegovih restavracij. Puck pa želi, da bi prebivalci Las Vegasa vedeli, da jim novi Spago lahko ponudi tudi veliko.

Tudi v L.A. -ju sem vedno govoril: ‘Če boste skrbeli za domačine, bodo prišli turisti.’ Zato menim, da je za nas res pomembno, da si pri domačini pridobimo velik ugled.

Ko je Puck prvič igral na kocki v Las Vegasu leta 1992, je svoj prostor Forum Shops namerno ločil na dva dela: sproščeno kavarno spredaj in bolj formalno jedilnico za njo. Čeprav so slednji na splošno obiskovali slavne osebe in visoki igralci, je sprednji del restavracije postal priložnostna klepetalnica za lokalno skupnost. Z novim prostorom upa, da bo spredaj zagotovil podobno površino.

Tam, kjer se sprehodite, bomo imeli celoten bar, kjer lahko dobite majhne krožnike s posebnim menijem. Ali če želite jesti z običajnega menija, je tudi v redu. Želim pa, da bi bil to kraj klepetalnic za ljudi iz Las Vegasa.

Upa, da bo lokacija restavracije, na severnem nakupovalnem hodniku Bellagio, le nekaj metrov stran Flamingo Cestni uslužbenec bo dobrodošel.

Če ste domačin, vam ni treba iti do glavnega vhoda. Pojdite na parkirišče ob strani in hodite 30 sekund in ste v naši restavraciji.

Medtem ko do novega Spaga morda ne boste potrebovali vožnje po bulvarju Las Vegas, lokacija ponuja odlično izhodišče za vpijanje vse energije Stripa.

Sedite tam in opazujete, resnično si ogledate, kaj sploh je Las Vegas: ves neon, igralnice, razkošje in vse. Tako je popoln pogled na Las Vegas.

Da bi to izkoristili, sta z ženo Gelilo skupaj z arhitektom Massimilianom Locatellijem odprla prostor, da je v našo restavracijo res prišla zunaj, in na nek način naredila lažji občutek.

Pri oblikovanju menijev on in njegova ekipa mešata stare in nove poteze. Redni bodo z veseljem videli podpisne izdelke, kot so tunine storže, wiener šnicla in pica z lososom. Nova kuhinja pa ponuja tudi nove priložnosti, na primer rezervoar za žive kozice Santa Barbara, ki naj bi jih uporabili v jedeh, kot sta crudo in tartare, za pice in testenine. V meniju sladic bodo priljubljene lokacije z Beverly Hillsa, vključno z milleom (kot Napoleon z jagodami, vendar ga pošljemo za dve ali tri osebe in ga razrežemo pred stranko) in avstrijskim kaiserschmarrnom, pripravljenim s sezonsko jagode, pa tudi jed, imenovana The Strawberry, ki združuje mandljevo osoljen streusel z jagodno konfito in mikro baziliko.

Kuhar pravi, da ko se kuhinjska ekipa pospeši, lahko poskusimo narediti degustacijski meni, morda sedem tečajev ali tako, (tako) lahko ljudje malce okusijo, kaj je Spago, stari in novi . Do takrat pa goste spodbuja, naj dobro izkoristijo barski meni in v enem obisku poskusijo veliko majhnih zalogajev.

Sorodno

koliko je vreden drake 2017

Spago Wolfganga Pucka se seli v Bellagio

Wolfgang Puck's Spago na Las Vegas Stripu za postrežbo zadnjega obroka